Annoncørbetalt indhold

Sønderjysk isoleringsvirksomhed med vind i sejlene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En virksomhed i Sønderjylland har haft succes og siden dens opstart tilbage i år 2008, har virksomheden måtte vækste med tusinde procent på antallet af de ansatte. Succes kommer dog ikke af sig selv, men kræver at der bl.a. efterleves de værdier der ligger bag virksomheden som er god service, tilgængelighed og ordentlighed.

Kerneområde med høj faglighed

Annonce

Isolering er kerneområdet for den sønderjyske virksomhed Dansk Isolering og der er vægtet dygtige folk der formår at holde den bedste standard indenfor hver deres område. Det gør at kunden kan vide sig sikker på den bedste løsning og behandling lige fra det første besøg eller ring til virksomhedens kontor i Rødekro, til det færdige arbejde er udført.

Når en kunde skal have isoleret, er det vigtigt at der er informationer tilgængelig, som man kan bruge i sine overvejelser. Her støder kunden som det første på en god og informerende hjemmeside, med transparente priseksempler på forskellige typer af isolering. Det kan dog være at du ikke ved hvad dit hjem har brug for af isolering og selv hvis du ved det, kan du udfylde en simpel kontaktformular på hjemmesiden, ringe eller du kan også vælge at svinge forbi, hvis du alligevel lige er i området.


Energikonsulenten vil klargøre dine besparelser

Når du gerne vil have et tilbud, er det ikke noget der binder dig til at skulle vælge virksomheden til at udføre jobbet. Du kan altså helt gratis få et besøg af en af virksomhedens energikonsulenter, der kan hjælpe dig frem til et endeligt tilbud efter opmåling og kendskab til opgavens omfang.

Energikonsulenten har en faglig viden om både isoleringstyper, udførelsesmetoden og det tidsmæssige spekter der kan være rart at kende til på forhånd. Derudover vil du også kunne få at vide, hvad du rent energimæssigt vil opleve af ændring og besparelse, ved at vælge at få udført arbejdet ud fra den foreslåede isoleringstype og metode der anbefales.

Du vil økonomisk set, ved at sammenholde dine nuværende udgifter med den kommende besparelse, få oplyst hvornår du omtrent vil være bedre tjent med udførelsen af isoleringsarbejdet frem for ikke at få isoleret. Derudover er der nogle regler der er gældende i forhold til hvornår du kan få det håndværkerfradrag fra staten og dette beløb kan du oveni den energimæssige besparelses pris få oplyst af din energikonsulent.

Den gode service til kunderne vægtes højt

Der findes flere typer af isoleringsopgaver og der findes flere typer af isoleringsmaterialer, men uanset hvad du har brug for, vil de rette fagfolk sidde på pinden og være klar til at besvare dine spørgsmål. Den lette tilgængelighed til firmaets folk har skabt stor glæde for tidligere kunder og er derfor noget der vægtes højt. Har du nogle spørgsmål der måske ikke i første omgang er tænkt som at skulle lede videre til et decideret job nu og her, så er der stadig mulighed for at kontakte Dansk isolering. Det er en del af den gode service du kan få her.

Den gode service stopper dog ikke efter den første kontakt. Tidligere kunder beskriver også den gode service og venlighed fra isoleringsfolk der kommer ud for at udføre arbejdet og der gøres et stort arbejde ud af at kunden får en følelse af at arbejdet er gjort og uden at nogen har bemærket rod eller støj.


Kvaliteten på isoleringen er alt sammen i den bedste ende og der vil anvendes det der giver det bedste resultat energimæssigt og økonomisk i forhold til dit hus. Som tidligere beskrevet vil den energimæssige forbedring automatisk afføde en økonomisk forbedring og din energikonsulent vil kunne udregne hvornår at dit valg om at få isoleret, har tjent sig hjem i forhold til dine energiregninger hidtil.


De forskellige former for isoleringsopgaver

Der findes flere typer opgaver i forhold til isolerings arbejde. Det kan være at du har bygget et helt nyt hus, hvor der skal isoleres, men det kan også være at du har et ældre hus, hvor du vil optimere på energifronten. Det mest anvendte i forhold til allerede eksisterende bygninger er at hulmursisolere. Når der hulmursisoleres, bruges der et granulat der kan pustes ind i muren, efter at der er blevet fjernet et par mursten i muren. En hulmursisolering er efterisoleringsarbejde, fordi der isoleres efter at huset er bygget.

Der er også andre former for isolering. Har du et varmeanlæg i huset, hvor rørene er synlige rundt omkring, kan der være rigtig mange penge at hente hjem i besparelse på, at få isoleret disse rør korrekt. Er det f.eks. et rør der transporterer varmt vand til husholdningen og står fyret ude i garagen, så vil der under transporten af vandet opleves et kæmpe energimæssigt udslip undervejs. Denne form for isolering kaldes for teknisk isolering.

Teknisk isolering er for mange noget der glemmes alt om. Når først man bor med de mange rør og vænner sig til, hvordan tingene normalt forløber sig, så kan det hurtigt være noget man bare affinder sig med. Der kan derfor være mange penge at hente for mange personer der bor i ældre boliger med gamle systemer, hvis ikke der er isoleret nogen rør på forhånd.


Lydisolering hindrer støj i at genere dig

Har du rør der fungerer på den helt omvendte måde i forhold til varmt vand fra fyr der skal ledes rundt til husets haner, så er det stadig vigtigt at huske at isolere disse rør. Det kan være rør der løber udefra og ind igennem husets systemer. Hvis disse rør indeholder vand af en markant koldere temperatur, kan det give anledning til problemer med kondens. Denne kondens kan skabe fugtskader og kan derfor koste dig mange penge, hvis du ikke når at opdage manglende isolering her.

Denne form for isolering er igen hvad der betragtes som en teknisk isolering, men det behøver ikke kun at være isoleringsopgaver der har til opgave at opretholde de rette temperaturer der er vigtige. Der kan også anvendes isolering i forhold til lyde. Ved at lydisolere kan du altså undgå støjgener fra systemer der ellers giver lyde fra sig når de er i drift.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.