Annonce
Sønderjyske HH

Sønderjysk kurs mod slutspillet

Frederik Børm og SønderjyskE styrer mod en plads i slutspillet. Foto: Søren Gylling
SønderjyskE-træner Kasper Christensen mener, at hans hold har kurs mod slutspillet, hvis det holdet det nuværende niveau.

SØNDERJYSKE: For anden gang i denne sæson vandt SønderjyskE over KIF i en kamp, der var blottet for spænding. Efter 33-24 i Kolding kunne SønderjyskE-træner Kasper Christensen nøgternt konstatere, at hans hold aldrig var i alvorlige problemer.

- Jeg synes, vi er i total kontrol hele vejen igennem. Superflot start på kampen. Vi er perfekt indstillet og leverer fuldstændig som aftalt på deres syv mod seks, og jeg synes ikke, deres syv mod seks bliver noget plus. Vi får en masse mål i tomt mål og en masse favorable afslutninger bredt i banen, som passer os godt. Så jeg synes bare, at den gode start gav os roen til at spille stille og roligt, sagde Kasper Christensen.

Og trods tre nederlag i træk inden kampen i Kolding mente SønderjyskE-træneren, at hans hold er på vej frem.

- Det er tredje kamp ud af de sidste fire, hvor jeg synes, vi leverer en meget helstøbt indsats. Jeg synes, vores kamp i Skjern og vores hjemmekamp mod BSH var to meget, meget flotte præstationer, påpegede han.

- Jeg synes ikke bare, vi er i en god kurve, vi er i en opadgående kurve i forhold til vores præstationer, og det er selvfølgelig fedt at få en sejr med.

Annonce

Slutspil i egne hænder

Lørdag den 21. december runder SønderjyskE et solidt efterår af med en hjemmekamp mod bundholdet Nordsjælland.

- Det er en opgave, vi skal tage hamrende seriøst. Nordsjælland er et hold, der indtil videre i denne sæson spiller godt i 50-52 minutter, og så har de nogle blackout en gang i mellem, og det er vores opgave at sørge for, at de får det igen, sagde Kasper Christensen, der har mulighed for at se sit hold komme op på 20 point inden vinterpausen.

- Kan vi levere sådan her, så vinder vi også på lørdag, fastslog han.

Kasper Christensen mente, at hans hold kommer i slutspillet, hvis det nuværende niveau holdes.

- Det, jeg forholder mig til, er, at vi har tingene i egne hænder. Vi skal ikke fokusere på de andre hold omkring os. Vi skal kigge på vores egne kampe, og spiller vi, som vi har gjort indtil nu i sæsonen og holder fast i at spille sådan her, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle få nok sejre til at komme i slutspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce