Annonce
Haderslev

Sønderjysk Landboforening holder ploven i vækstsporet

Sønderjysk Landboforening i Vojens har haft et blomstrende første halvår af 2021. Foto: SLF
Efter et rekordoverskud i 2020 fortsætter rådgivningsvirksomheden i Vojens i vækstsporet. I første halvår i 2021 er omsætningen steget yderligere, og flere nye kunder er kommet til. Og så ansættes der flere medarbejdere.

VOJENS: Efter et rekordoverskud i 2020 fortsætter Sønderjysk Landboforening i Vojens i vækstsporet. I første halvår i 2021 er omsætningen steget yderligere, og flere nye kunder er kommet til. Det betyder, at der ansættes flere medarbejdere.

Dermed fortsætter Sønderjysk Landboforening den positive udvikling, der har præget virksomheden præsteret de seneste par år. I budgetterne ligger mål om en fortsat omsætningsstigning.

– Vi kan glæde os over et første halvår, hvor omsætningen er steget, selv om der er en hård konkurrence i markedet med færre landmænd. Når vi har kunnet løfte omsætningen – blandt andet i planteavl samt i regnskabsafdelingen, så skyldes det ikke mindst en øget tilgang af kunder. Det er en trend, vi har set ind i siden efteråret 2019, så det peger på, at vi har de rigtige rådgivnings- og servicetilbud på hylderne. Vi har fået et rigtigt godt ry ude hos landmændene, og samtidig holder vi fast i vores mål om fortsat udvikling, både når det gælder digitalisering, og når det handler om omstilling inden for klima og bæredygtighed, konstaterer Brian Lambertsen, direktør i Sønderjysk Landboforening.

Annonce


Vi har fået et rigtigt godt ry ude hos landmændene, og samtidig holder vi fast i vores mål om fortsat udvikling, både når det gælder digitalisering, og når det handler om omstilling inden for klima og bæredygtighed.

Direktør Brian Lambertsen


Gang i ansættelser

Når der budgetteres med øget omsætning, så hænger det også sammen med, at der er gang i rekruttering af nye medarbejdere. Sønderjysk Landboforening har netop besat en nyoprettet stilling som Key Account Manager, og i øjeblikket søges der blandt andet efter endnu en driftsøkonom/virksomhedskonsulent. Gennem det seneste år er flere nye nøglemedarbejdere blevet ansat, og også blandt de yngre er der interesse for landboforeningen.

– Tidligere i foråret havde vi fire praktikanter her i huset, og tre af dem har vi efterfølgende ansat i faste stillinger. Også i regnskabsafdelingen samt i Syddansk Kvæg, som Sønderjysk Landboforening er medejer af, er der tiltrådt nye og unge medarbejdere. Det er dejligt, at det ikke kun er kunderne, der vil os, det samme er gældende, når vi snakker rekruttering, tilføjer Brian Lambertsen.

Både i 2019 og igen i 2020 formåede Sønderjysk Landboforening at lande overskud i størrelsesordenen omkring 3,4 millioner kroner. Landboforeningen beskæftiger knap 100 medarbejdere.

Annonce
Haderslev For abonnenter

Landdistriktsudvalget har det højeste fravær i Haderslev Kommune: Men udvalgene har generelt et højt fremmøde

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
EfB

Alle spillere mødte frem - Hyballa afbrød træningen tidligt

Vejen For abonnenter

Piben har fået en ny lyd: 36-årige Anne-Kathrine står bag orgelbrus og kormusik i Hovborg og Lindknud

Haderslev

Sigtede for Damgade-drab skal forblive varetægtsfængslede

Aabenraa For abonnenter

Der er 51 år imellem dem: Biavl førte til venskab mellem Alexandra og Egon

EfB For abonnenter

Peter Hyballa: Jeg må vide, hvem der er med mig, og hvem der er imod mig

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Haderslev

Efter skybrud: Rævefar Tage troede han havde mistet alt - nu smiler han igen

Sønderborg

Ejere af brændt familievirksomhed: - Vi er fuldstændig i chok

Aabenraa

Taxaselskab får skarp kritik: Beskyldt for med vilje at glemme kunder ved grænsen

Billund

Kvinde død i frontalt sammenstød på landevej

Kolding For abonnenter

Sommerserie: Benny Dall drømmer om Cuba, er vild med russisk 70'er-film og ser op til amerikansk forretningsmand

Erhverv

Længe ventet: Ribe får sin første sushi-restaurant

Annonce