Annonce
forside

SønderjyskE 2 får besøg til topkamp

Håndbold, 3. Division, Herrer: SønderjyskE 2 - Svendborg HK. Søndag kl. 15.00 i Humlehøjhallen.

SØNDERBORG: Kampen om puljens førsteplads og dermed direkte oprykning til 2. division bliver for alvor skudt i gang for SønderjyskE 2, når holdet søndag får besøg fra Svendborg HK.

Svendborg HK er nemlig puljens nuværende førsteplads, og for SønderjyskE 2, der ligger på tredjepladsen, er kampen derfor altafgørende for muligheden om oprykning.

- Vinder vi, har vi første pladsen inden for rækkevidde, men hvis vi taber, løber de væk. Så er førstepladsen væk, siger træner Peter Nielsen.

Sidste kamp mellem de to hold tabte SønderjyskE 2 med kun et enkelt mål, og derfor regner holdet også med endnu en tæt kamp.

- Sidste gang var vi lidt for langsomme til at komme i gang. Vi skal lidt op i tempo og være klar fra start af denne gang, fortæller træneren, der fortæller, at også forsvaret er blevet sat i fokus op til kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce