Annonce
forside

SønderjyskE 2 måtte vinke farvel til førstepladsen

SØNDERBORG: Det blev ikke til nogen sejr for SønderjyskE 2, da holdet i weekenden fik besøg fra puljens førsteplads Svendborg Håndboldklub. Derfor kan holdet nu endegyldigt vinke farvel til muligheden for selv at kæmpe sig op på den eftertragtede plads.

Kampen startede ellers meget lige for de to hold, der fulgtes ad i det meste af første halvleg. Også anden halvleg begyndte lige, men efter kort tid kom Svendborg HK i føring med tre-fire mål. Holdet beholdt føringen det meste af anden halvleg, og selvom SønderjyskE 2 mod slutningen af kampen forsøgte sig med mandsopdækning og ændret taktik, lykkedes det ikke at udligne scoren.

- Det var en kamp, hvor der blev gået til vaflerne, men på en fair måde. Man kunne godt mærke, at det var et topopgør. Det var helt klart noget af det bedste, vi har været med til at spille, fortæller træner Peter Nielsen.

Selvom førstepladsen nu er udenfor rækkevidde for SønderjyskE 2, er muligheden for oprykning til 2. division dog ikke udelukket, hvis holdet kan kæmpe sig op på puljens andenplads.

SønderjyskE 2 - Svendborg Håndboldklub: 26-28 (12-13)

Håndbold, 3. Division, Herrer

Topscorer:

Tobias Bachmann (10 mål)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce