Annonce
forside

SønderjyskE 2 vinder beskeden sejr

Søndag spillede SønderjyskE 2 sin andensidste kamp inden jul på udebane mod Søndersø IF. Kampen igennem spillede de to hold tæt, men i slutningen af anden halvleg var det SønderjyskE 2, der trådte i karakter og kunne gå hjem med en sejr på 24-22.

SØNDERBORG: Det var i en lille hal med masser af stemning, at SønderjyskE 2 søndag spillede på mod bundholdet Søndersø IF. Ligesom en lang række af Søndersø IF's tidligere kampe, var både første og anden halvleg af kampen meget lige, men kampen endte alligevel et lille sejr til udeholdet.

Det kunne også ses i første halvleg af kampen, hvor de to hold i stor grad fulgtes ad, og halvlegen afsluttes med en lille føring på 12-11 til Søndersø IF.

Det var også en halvleg, hvor SønderjyskE 2 fokuserede meget på at løbe og spille på kontraer.

- Vi fik ikke så mange mål ud af det, men så blev de andre lidt trætte, fortæller holdets træner Peter Nielsen om strategien.

Annonce

Anden halvleg i SønderjyskE 2's tegn

I anden halvleg ændrede spillet sig lidt, og de to hold lå skiftevis uafgjort og med SønderjyskE 2 i føring. Alligevel var det dog først med kun otte minutter tilbage af kampen, at SønderjyskE 2 til sidst lagde sig sikkert foran med fire mål.

Med få minutter tilbage af kampen blev Søndersø IF dog ved med at kæmpe, og i sidste minut lykkedes det holdet at reducere til 24-22.

Hos SønderjyskE 2 er de glade for sejren, der kommer i en tid, hvor holdet ellers mangler flere spillere.

- Vi var lidt udfordret i forsvaret, men vi fik egentlig løst det meget godt. Vi havde også en u18-spiller med, der klarede det rigtig godt, fortæller holdets træner.

Søndersø IF - SønderjyskE 2: 22-24 (12-11)

Håndbold, 3. Division, Herrer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Mysterium om døde måger ved ny sø

Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding For abonnenter

Efter forligsbrud: SF og Enhedslisten på vej ud i det politiske mørke

Annonce