Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-anfører: - Bliver vi ved med at save hinanden ned, bliver det rigtig tungt at gå til træning

Haji Wright scorede sit første superligamål længe. Det valgt Marc Dal Hende at fremhæve efter kampen midt i skuffelsen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Marc Dal Hende var ekstremt skuffet efter nederlaget til AC Horsens, men fremhævede også et par lyspunkter, som holdet kan klamre sig til.

Fodbold: Et bad kunne ikke vaske skuffelsen væk hos Marc Dal Hende. I skjorte og jakke så han lige så skuffet ud, som da han forlod banen en times tid tidligere.

- Måden vi taber på, det er skuffende. At vi er i en så favorabel situation...

Hvis jeg siger, at I efter pausen lignede et hold, der tænkte, at anden halvleg bare skulle gå, hvad siger ud så?

Annonce

- Jeg synes, at det ser godt ud i det første kvarter. Derefter er det, som om vi håber, at vi bare får overstået halvlegen. Det er, som om vi bliver lidt bange, sagde Dal Hende efter kampen.

Hvad sker der i dit hoved i løbet af anden halvleg?

Haji Wright scorede sit første superligamål længe. Det valgt Marc Dal Hende at fremhæve efter kampen midt i skuffelsen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Når man har været i en hård periode, som vi har, kan man godt begynde at tvivle på tingene, når man får mål imod sig. Det er, vi skal være stærke som hold. Specielt det sidste mål må de ikke få. Det må ikke ske, at vi giver bolden op, og lynhurtigt ligger den i rusen igen. Der er det vigtigt, at vi får ro på. Vi skulle have redet stormen af. Efter de kommer foran, rejser vi os igen, men der er ingen undskyldninger.

Hvad har I talt om efter kampen?

- Der er ikke blevet sagt det helt vilde nede i omklædningsrummet.

Hvordan hiver I jer op af det her hul?

- Hvis ikke man kan motivere sig i en nedrykningskamp, skal man finde en anden branche. Det bliver nemt at motivere sig, det er helt sikkert. Det er små ting, der afgør det i dag. Vi spiller en fantastisk første halvleg. Haji kom på tavlen, og det kan virkelig give os et boost, han kan give os så meget. Mange spiller en god første halvleg, men det er skuffende, at vi ikke kan holde momentum i anden halvleg. Det handler om at få point. Nu handler det om at give hinanden et klap på skulderen. Hvis vi bliver ved med at save hinanden ned, så kan det også blive rigtig tungt at at gå til træning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce