Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE behøver ikke testsejr for at føle sig superligaklar

Glen Riddersholm stiller med to vidt forskellige startopstillinger i træningskampene mod AC Horsens og Kolding IF. Arkivfoto: Søren Gylling
Der er fokus på at få mange minutter i benene og på individuelle mål i SønderjyskE's to sidste træningskampe. Holdet behøver ikke sejre for at have en god følelse inden superligastart, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Fodbold: Der venter SønderjyskE et par travle dage.

Onsdag middag møder Glen Riddersholms spillere AC Horsens i en testkamp, og når den kamp er færdig, går der rundt regnet 24 timer, inden en træningskamp mod Kolding IF fløjtes i gang.

Der er ikke tale om en stresstest af spillernes fysik og form. Faktisk vil der ikke være en eneste genganger i startopstillingen. Formålet med kampene er at give alle spillere 90 minutter, hvis det er muligt.

I et travlt forår forventer cheftræner Glen Riddersholm at skulle benytte mange spillere, og derfor vil han have så mange som muligt i aktion nu, hvor der blot er en uge til superligastart.

Se kampen på jv.dk

Fodbold, træningskamp

SønderjyskE - AC Horsens

Kampstart klokken 12.00. Du kan se kampen på jv.dk/sport.

Startopstillingen:

Nicolai Flø - Patrick Banggaard, Pierre Kanstrup, Isak Olafsson - Isak Jensen, Rilwan Hassan, Victor Mpindi, Emil Frederiksen, Marc Dal Hende - Peter Christiansen, Bård Finne

Mens SønderjyskE i de seneste træningskampe har stillet op i et 3-4-3-system, vil holdet i de to næste kampe spille 3-5-2.

- Vi laver et systemskifte, så vi rent taktisk er klædt på til de mange mulige scenarier, der kan opstå i løbet af foråret, siger Glen Riddersholm.

Han har ikke fokus på, at SønderjyskE vinder kampene. Det er ikke nødvendigt, mener han. Han og spillerne har allerede nu en god fornemmelse.

- Vi behøver ikke have den følelse af, at vi kommer godt ind i superligaen ved at vinde den sidste træningskamp. Der er nogle helt andre mål, siger han.

De andre mål er for eksempel individuelle fokusområder.

- Vi vælger for eksempel Nicolai Flø i målet mod Horsens, fordi jeg gerne vil se, at han i sit luftspil kan dominere sit felt, siger cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Annonce