Annoncørbetalt indhold

Sønderjyske Chr. Johannsen har brug for flere hænder

Adm. Direktør Ole Kristensen vil gerne holde fast i den sunde forretning, Chr. Johannsen er i dag.
Hos entreprenør Chr. Johannsen er der travlt, og står det til adm. direktør Ole Kristensen, venter der mange nye projekter i de kommende år. Derfor har han blandt andet brug for en ny projektchef i virksomheden.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Der er nok at se til i den sønderjyske entreprenørvirksomhed Chr. Johannsen, som har hjemme i Rødekro nær Aabenraa.

Faktisk er ordrebogen fuld frem til sommeren 2021, og det betyder, at adm. direktør Ole Kristensen er på udkig efter en ny projektchef, der kan stå i spidsen for de mange anlægsprojekter inden for jord, beton, kloak og murerarbejde, som er hjertet i Chr. Johannsen.

Annonce

I øjeblikket er der kun én projektchef, og med 50 håndværkere og 15 funktionærer i gang med projekter, kan det skabe flaskehalse, som Ole Kristensen helst vil undgå.

- Hvis vi skal blive ved med at udvikle os og følge med markedet, har vi brug for en ekstra projektchef, som har kendskab til den egenproduktion, der er hjertet i vores forretning, har indsigt i hoved- og totalentreprise, lyder det.

Vækst i den grønne omstilling

Den grønne omstilling har givet flere anlægstunge opgaver indenfor energibyggeriet, fortæller Ole Kristensen, der har været i virksomheden siden januar 2019.

- Det er en sektor, som hele tiden har opgaver, i og med at elnettet skal udvikles, og der skal varmepumper i alle bygninger. Der er ingen tvivl om, at sektoren vil vokse de næste mange år, siger han og peger på, at Chr. Johannsen har fået flere opgaver med blandt andet kraftvarmeværker og biogasanlæg.

Alle medarbejdere – håndværkere, funktionærer og ledere – i den sønderjyske entreprenørvirksomhed er trukket i arbejdstøjet, for ordrebogen er fyldt op.

Dertil kommer, at der i disse år lander mange projekter i den almene boligsektor, samtidig med at transportsektoren, som har drevet den sønderjyske virksomhed langt, fortsat leverer opgaver.

Annonce

Egenproduktionen skal bringes i spil

Tidligere har entreprenørvirksomheden på grund af at stort projekt været ramt af økonomisk tilbagegang, men 2020-regnskabet ser allerede fornuftigt ud, og Ole Kristensen har en ambition om, at Chr. Johannsen også i fremtiden skal være en sund forretning. Det kræver et bedre samspil mellem totalentrepriserne, som virksomheden tager ind, og de egenproducerede opgaver, som forretningen er bygget op over.

Han vil gerne lande de projekter, som passer godt ind i forretningen på begge parametre, og dem bliver der efterhånden flere af.

- Vi har ikke som sådan et mål om, at vi skal være dobbelt så store om tre år, men vi kan se, at der ligger en hel del projekter derude, som passer til vores forretning, og vi vil gerne organisere os, så vi også kan følge med, siger han.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.