Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE er interesseret i to 1. divisionsspillere

Christian Cappis har spillet i Hobro siden november 2018. Nu skulle SønderjyskE være interesseret i at hente den 21-årige amerikaner. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Hidtil har SønderjyskE ikke hentet nogen nye spillere i dette transfervindue. Men klubben er interesseret i to spillere fra den næstbedste danske række.
Annonce

Fodbold: Indtil nu har SønderjyskE i år sagt farvel til fire spillere og goddag til én.

Alexander Bah, Johan Absalonsen, Ogenyi Onazi og Mads Steenberg har forladt klubben. Ind er kommet Bård Finne, som SønderjyskE lavede en aftale med i sensommeren.

Et par uger af transfervinduet er gået, og hidtil er ingen nye spillere blevet præsenteret.

Men to spillere kan nu være på vej.

Ifølge Der Nordschleswiger har SønderjyskE forsøgt at få fat i to 1. divisionsspillere, uden at sportschef Hans Jørgen Haysen dog ønsker at kommentere historien.

JydskeVestkystens kilder bekræfter, at SønderjyskE er interesseret i de pågældende spillere.

Det drejer sig om Hobros Christian Cappis og Fremad Amagers Lukas Engel.

21-årige Cappis har spillet i Hobro i lidt over to år og været et omdrejningspunkt på midtbanen. Interessen i Cappis giver god mening, da SønderjyskE i et forår med mange kampe hurtigt kan blive presset af skader og karantæner på den centrale midtbane.

Lukas Engel er trods sin unge alder, 22 år, anfører i Fremad Amager. Her spiller han venstre wingback og nu og dag også angriber. SønderjyskE er på udkig efter forstærkning til begge wingbacks, efter at Bah og Absalonsen har forladt klubben, og i det lys vil en spirende lederfigur som Engel formentlig passe godt ind.

Både Cappis og Engel har kontrakt med deres klubber frem til sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce