Annonce
Sport

SønderjyskE er klar til lokalopgør

Kim Lykkeskov mener der er noget specielt over lokalopgørene mod Odense Bulldogs. Foto: Ulrik Pedersen
SønderjyskE ramler sammen med lokalrivalerne fra Odense Bulldogs tirsdag aften. Selvom holdet tabte åbningskampen, så klubbens sportschef flere gode ting, som han håber, at spillerne tager med til udekampen på Fyn.

Ishockey: SønderjyskE åbnede sin ishockeysæson med et hjemmebanenederlag i de allersidste sekunder til Herning Blue Fox. Tirsdag aften skal holdet forsøge at rejse sig fra sæsonåbningen, når klubben skal en tur til Fyn for at spille mod Odense Bulldogs.

- Jeg synes, at vi spillede en rigtig god ishockeykamp imod Herning. Det er selvfølgelig ekstremt bittert, at de scorer 6 sekunder før tid, men der var mange gode momenter, som vi gerne vil tage med til Odense, siger Kim Lykkeskov, der er klubbens sportschef.

SønderjyskE’s sportschef lægger ikke skjul på klubbens ambitioner for sæsonen, og derfor er det vigtigt at komme fra Fyn med en sejr.

- Vi vil gerne med i Final Four, og derfor skal vi ikke tabe mange flere kampe her i starten, hvis det skal lade sig gøre. Derfor skal vi meget gerne have tre point i Odense, siger han.

Annonce

Optakt

Odense Bulldogs - SønderjyskE

Tirsdag klokken 19.00

JV tipper: 1-3

Specielle opgør mod Odense

Den korte geografiske afstand mellem de to klubber gør, at opgøret for Kim Lykkeskov har lidt ekstra krydderi.

- I gamle dage var der en særlig tænding omkring kampene mod Esbjerg. De senere år har opgørene mod Odense og Herning også udviklet sig til at betyde meget. Så der er noget specielt over opgørene mod Odense.

At det samtidig er Odense Bulldogs første hjemmekamp i sæsonen, tror sportschefen blot kommer til at sætte yderligere kolorit på opgøret.

- De kommer til at være motiverede foran deres egne fans for første gang i sæsonen. Derfor skal vi sørge for at komme godt ud ad bussen, når vi lander derovre og stemple ind fra det første drop af pucken, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce