Annonce
Sport

SønderjyskE er klar til lokalopgør

Kim Lykkeskov mener der er noget specielt over lokalopgørene mod Odense Bulldogs. Foto: Ulrik Pedersen
SønderjyskE ramler sammen med lokalrivalerne fra Odense Bulldogs tirsdag aften. Selvom holdet tabte åbningskampen, så klubbens sportschef flere gode ting, som han håber, at spillerne tager med til udekampen på Fyn.

Ishockey: SønderjyskE åbnede sin ishockeysæson med et hjemmebanenederlag i de allersidste sekunder til Herning Blue Fox. Tirsdag aften skal holdet forsøge at rejse sig fra sæsonåbningen, når klubben skal en tur til Fyn for at spille mod Odense Bulldogs.

- Jeg synes, at vi spillede en rigtig god ishockeykamp imod Herning. Det er selvfølgelig ekstremt bittert, at de scorer 6 sekunder før tid, men der var mange gode momenter, som vi gerne vil tage med til Odense, siger Kim Lykkeskov, der er klubbens sportschef.

SønderjyskE’s sportschef lægger ikke skjul på klubbens ambitioner for sæsonen, og derfor er det vigtigt at komme fra Fyn med en sejr.

- Vi vil gerne med i Final Four, og derfor skal vi ikke tabe mange flere kampe her i starten, hvis det skal lade sig gøre. Derfor skal vi meget gerne have tre point i Odense, siger han.

Annonce

Optakt

Odense Bulldogs - SønderjyskE

Tirsdag klokken 19.00

JV tipper: 1-3

Specielle opgør mod Odense

Den korte geografiske afstand mellem de to klubber gør, at opgøret for Kim Lykkeskov har lidt ekstra krydderi.

- I gamle dage var der en særlig tænding omkring kampene mod Esbjerg. De senere år har opgørene mod Odense og Herning også udviklet sig til at betyde meget. Så der er noget specielt over opgørene mod Odense.

At det samtidig er Odense Bulldogs første hjemmekamp i sæsonen, tror sportschefen blot kommer til at sætte yderligere kolorit på opgøret.

- De kommer til at være motiverede foran deres egne fans for første gang i sæsonen. Derfor skal vi sørge for at komme godt ud ad bussen, når vi lander derovre og stemple ind fra det første drop af pucken, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce