Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-fløj fik sejr i sin gamle baghave

Mikkel Møller blev topscorer i sin barndomsby, da SønderjyskE vandt i Gudme. Arkivfoto
Mikkel Møller nød SønderjyskE-sejren i sin gamle hjemby, mens træner Kasper Christensen kaldte anden halvleg i sejren over GOG for vanvittig flot.

REAKTIONER: SønderjyskE vandt for tredje gang i træk over GOG, og onsdagens sejr i Gudme blev kørt sikkert hjem efter en prægtig anden halvleg.

- Det er ved at være tradition. Vi har taget dem de sidste tre kampe. Det er altid sjovt at spille hernede. Især når vi kan hente nogle point, sagde Mikkel Møller efter sejren på 30-24.

- Udtrykket i dag var fuldstændig anderledes end mod Skanderborg, tilføjede SønderjyskE-fløjen med henvisning til den dårlige præstation i nederlaget hjemme mod Skanderborg i sidste uge.

- Vi er godt indstillet på de ting, de kommer med, og vi står godt defensivt. Vi får løbet nogle kontra med dem, og det kan godt være, de er gode til at løbe den ene vej, men de er ikke det bedste hold til at løbe hjem heller. De bruger mange kræfter på få spillere i angrebet, og det får vi straffet igen, sagde Møller efter sejren.

Nu er der landskamppause, inden SønderjyskE skal en tur til Lemvig, hvor ligaens nummer tre vil være favorit mod vestjyderne.

- Vi skal passe på, at vi ikke tager for let på det. Vi skal komme ind med samme indstilling som i denne kamp, advarede Mikkel Møller, der blev sit holds topscorer med syv mål mod GOG.

Annonce

En helstøbt indsats

SønderjyskE-træner Kasper Christesen havde svært ved at pege på, hvorfor hans hold har et godt tag på GOG.

- Det tog noget tid, før vi kom i gang med vores angrebsspillet i dag, men det er måske også noget med tro, fordi vi har vist før, at vi kan slå dem. Så er vores spillere ikke så kyste af, at vi skal møde dem, sagde træneren, som glædede sig over, at hans hold igen fik vist en god indsats.

- Vi har to rigtig gode cases, for vi har vist, hvad vi kan levere, hvis vi virkelig er der, og samtidig har vi vist, hvad man får fra dette hold, når vi ikke er der, sagde han om forskellen på kampene mod Skanderborg og GOG.

Christensen erkendte, at en scoringspause på 11 minutter i første halvleg kunne være blevet kostbar.

- Der kunne det godt være, at GOG kunne have sat kniven i, men jeg synes også, det vidner om flot moral. Jeg synes også, vi spiller en vanvittig flot anden halvleg, som vi vinder med syv mål. Det var en totalt helstøbt holdindsats, mente han.

Træneren roste Lasse Hamann-Boeriths som en faktor for at få sat skik på tingene, lige som træneren var godt tilfreds med arbejdet fra Rasmus Bertelsen og Sveinn Johannsson i defensiven. Også Oliver Eggert for sit indhop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce