Annonce
Aabenraa

Sønderjyske foreninger tjente over 80.000 kroner

Sport Event Syd har delt penge ud til de foreninger, der hjalp med alle de praktiske opgaver ved årets DHL Stafet Sønderjylland. Det er win-win for både foreningerne og de deltagende virksomheder, påpeger arrangøren.

Annonce

Aabenraa: Kontant afregning. Det har en lang række sønderjyske foreninger nu fået, efter de løste en masse praktiske opgaver ved DHL Stafetten Sønderjylland. Her var over 5500 deltagere med, og det lykkedes kun at afvikle arrangementet, fordi så mange frivillige arbejdede bag kulisserne. - Jeg er utrolig glad for både de mange frivillige enkeltpersoner, der har givet et nap med, men også at der er flere og flere foreninger, der har set værdien i at tjene en skilling til klubkassen ved at hjælpe med diverse opgaver, siger eventmanager Per Hussmann fra Sport Event Syd, der arrangerer DHL Stafetten Sønderjylland.

I alt har omkring en snes sønderjyske foreninger og klubber lagt mange hundrede timers arbejde og tjent over 80.000 kr. til deres foreningsaktiviteter.

Blandt de foreninger, der har tjent penge til klubkassen ved at hjælpe til med opsætning og nedtagning af telte og uddeling af madpakker, er Aabenraa Sportsfiskerforening.- Forældrene i vores juniorafdeling har været meget aktive for at samle penge ind, så vores juniorer kan komme ud at rejse og opleve nyt fiskevand. Sidste år tjente vi 12.000 kr. ved at hjælpe til med DHL Stafetten. Det var et rigtigt godt tilskud til vores fiskerejse til Norge i år, fortæller Lars Madsen, kasserer i Aabenraa Sportsfiskerforening.- Det er en hyggelig oplevelse at være hjælper. Det giver både internt sammenhold i vores forening, men det giver også et godt netværk, fordi vi jo lærer andre foreninger bedre at kende, siger Lars Madsen.I Den Sønderjyske Gardes Støtteklub var det første år, man deltog i hjælpearbejdet til stafetten. Men bestemt ikke sidste gang, forsikrer formanden for støtteklubben, Lene Christensen.- Vi vil gerne give gardisterne gode oplevelser. Derfor skal vi bruge penge til både udlandsrejser, uniformer og instrumenter. At hjælpe til DHL Stafetten Sønderjylland er en god måde at tjene penge til garden på - og samtidig styrke fællesskabsfølelsen, siger Lene Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Annonce