Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE forlænger med bysbarn

Oliver Eggert har forlænget kontrakten med SønderjyskE til sommeren 2022. Arkivfoto: Scanpix

SØNDERJYSKE: Oliver Eggert tager to sæsoner mere i SønderjyskE.

Den 24-årige bagspiller kom tilbage til klubben i barndomsbyen Sønderborg i sommeren 2018 efter et ophold hos TM Tønder. Han har gjort en god figur i denne sæson, og derfor har parterne nu forlænget aftalen til sommeren 2022.

- Oliver Eggert har i hele kalenderåret 2019 leveret supergodt og stabilt. Han har virkelig udviklet sig til at være en spiller, der præsterer stabilt samtidig med, at han kan løse mange forskellige opgaver. Han er en stærk tovejs-spiller, der har gode kompetencer defensivt og er meget fleksibel i offensiven, hvor han både kan skyde, lave assists og lave gennembrud, siger cheftræner Kasper Christensen i en pressemeddelelse.

Oliver Eggert selv ser gode perspektiver for fremtiden i klubben.

- Jeg er først og fremmest glad for at være i klubben. Både klubben og jeg selv er inde i en god udvikling, og jeg synes, det er et spændende projekt, vi har gang i, og fremtiden ser lys ud for klubben. Jeg er glad for den udvikling, jeg har været inde i, siden jeg kom tilbage til SønderjyskE sidste sommer, og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere i klubben, udtaler Eggert.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce