Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE forlænger med bysbarn

Oliver Eggert har forlænget kontrakten med SønderjyskE til sommeren 2022. Arkivfoto: Scanpix

SØNDERJYSKE: Oliver Eggert tager to sæsoner mere i SønderjyskE.

Den 24-årige bagspiller kom tilbage til klubben i barndomsbyen Sønderborg i sommeren 2018 efter et ophold hos TM Tønder. Han har gjort en god figur i denne sæson, og derfor har parterne nu forlænget aftalen til sommeren 2022.

- Oliver Eggert har i hele kalenderåret 2019 leveret supergodt og stabilt. Han har virkelig udviklet sig til at være en spiller, der præsterer stabilt samtidig med, at han kan løse mange forskellige opgaver. Han er en stærk tovejs-spiller, der har gode kompetencer defensivt og er meget fleksibel i offensiven, hvor han både kan skyde, lave assists og lave gennembrud, siger cheftræner Kasper Christensen i en pressemeddelelse.

Oliver Eggert selv ser gode perspektiver for fremtiden i klubben.

- Jeg er først og fremmest glad for at være i klubben. Både klubben og jeg selv er inde i en god udvikling, og jeg synes, det er et spændende projekt, vi har gang i, og fremtiden ser lys ud for klubben. Jeg er glad for den udvikling, jeg har været inde i, siden jeg kom tilbage til SønderjyskE sidste sommer, og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere i klubben, udtaler Eggert.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce