Annonce
Sport

SønderjyskE forlænger med erfaren canadier

Canadiske Kyle Wharton, der kom til SønderjyskE i sidste sæson, har forlænget sin kontrakt med klubben, så han nu også vil spille i klubben i næste sæson.Arkivfoto: A. Stollig
Annonce

Forlængelse: SønderjyskE er i fuld gang med at få styr på truppen til næste sæson. Og nu er endnu en brik faldet på plads.

Den canadiske back Kyle Wharton har forlænget sin kontrakt med en ny sæson. Den 32-årige back kom til klubben midt i sidste sæson og gjorde det godt. I 11 grundspilskampe og syv slutspilskampe blev det til samlet 10 point og stærke tacklinger.

- Det er meget glædeligt, at Kyle trækker i den lyseblå trøje igen. Han viste rigtigt gode takter sidste sæson, og sammen med resten af truppen kommer han tilbage med en stor sult for at vise endnu mere, siger sportschef Kim Lykkeskov i en pressemeddelelse.

Kyle Wharton kom til SønderjyskE efter et kort ophold i Slovakiet. Tidligere har backen blandt andet spillet i den næstbedste række i Nordamerika, AHL, og i 2015 var han i Esbjerg Energy.

- Kyle kender ligaen, klubben og de fleste af holdkammeraterne. Han har gode lederegenskaber og bliver vigtig for os den kommende sæson, siger Kim Lykkeskov videre i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce