Annonce
Sønderjyske Ishockey

SønderjyskE forlænger med tilskuer-hungrende forward

William Boysen i kamp mod sin tidligere klub, Rungsted Seier Capital. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
24-årige William Boysen forlænger med SønderjyskE.

Ishockey: Fansene var en vigtig årsag til, at William Boysen skiftede til SønderjyskE. I næste sæson kommer han endelig til at opleve det.

Den 24-årige forward har skrevet under på en ny kontrakt, der gælder for den kommende sæson.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Annonce

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at sidste sæson var anderledes end normalt. Derfor glæder det mig også, at jeg er SønderjyskE-spiller i næste sæson, så jeg rigtigt kan opleve at spille hernede. Primært var det jo fansene, der var savnet i sidste sæson, siger Boysen i pressemeddelelsen.

Han håber på at løfte sit niveau i sin anden sæson i lyseblåt.

- Grundspillet var rigtig hårdt for os som trup, og personligt var der nogle muligheder, jeg ikke greb i den første halvdel af sæsonen, men lige op til og efter min skadespause var det, som om at noget ændrede sig, og det skal jeg bygge videre på her over sommeren, og når vi starter på is igen til august, siger William Boysen.

Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Boysen tager endnu en sæson i lyseblåt.

- Han var en af sæsonens helt store positive overraskelser. Han viste virkelig karakter i de hårde tider, og han fik et større og større ansvar på holdet. Han er en spiller, der kan skabe det uventede, og han fik også lavet nogle vigtige mål for os undervejs. Han var en vigtig spiller, der fik et stort ansvar af Mario Simioni, siger Klaus Rasmussen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce