x
Annonce
Aabenraa

SønderjyskE-formand har Kecman-afløser i kikkerten

Hans Henrik Damgaard har som formand været med hele vejen med Olivera Kecman, og han understreger, at det er hendes egen beslutning at stoppe. - Oli har kun været med i så mange år, fordi hun har flyttet så meget, har påvirket udviklingen og har været så dedikeret til det, siger han. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Hans Henrik Damgaard, formand for SønderjyskE Damehåndbold, håber, det falder hurtigt på plads med en ny cheftræner, efter det mandag blev offentliggjort, at Olivera Kecman stopper til sommer.

Aabenraa: - Hurtigst muligt.

Svaret falder prompte. Formanden for SønderjyskE Damehåndbold, Hans Henrik Damgaard, håber på, at der ikke går lang tid, før han kan præsentere den træner, der til sommer skal tage over efter klubbens mangeårige cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

- Det er vigtigt med en afklaring, for vi skal i gang med at lave aftaler til næste sæson, og da har spillerne jo brug for at vide, hvem der er træner, forklarer Hans Henrik Damgaard, der allerede har en kandidat i kikkert. På spørgsmålet om, hvorvidt det er assistenttræner Peter Nielsen, lyder det blot "ingen kommentar".

Ingen af de nuværende spillere har kontakt efter sommerferien, så den nye træner vil i høj grad kunne komme til at sætte sit præg på den nye trup. I tæt samarbejde med SønderjyskE-ledelsen og bestyrelsen.

Annonce
Det er Olis beslutning at stoppe. Og jeg kan godt forstå, hun ønsker at få en pause. Hun er dybt professionel og har hele vejen igennem hverken tabt motivation eller gejst. Men det har også været hårdt.

Hans Henrik Damgaard, formand SønderjyskE Damehåndbold

Der skal lægges ny strategi

Olivera Kecmans farvel betyder nemlig, at det er oplagt at få lagt brikkerne på ny, og på onsdag den 26. februar mødes bestyrelse og ledelse derfor til strategiseminar.

- Vi vil bruge en halv eller en hel dag på at diskutere, hvordan det nye setup skal være. Nu lukkes én epoke ned, og en ny begynder - SønderjyskE Damehåndbold version 2.0, som Hans Henrik Damgaard formulerer det.

En af de ting, der skal op og vende, er, hvordan kasketterne "cheftræner" og "sportschef" fremover skal fordeles. Om de skal blive ved med at sidde på det samme hoved.

- Det vil være naturligt, at vi fortsætter det, vi kender til, men det kan godt være, der er nogle ting, der skal fordeles lidt anderledes, lyder det fra formanden, der håber, at han vil kunne præstere den nye cheftræner kort efter strategiseminariet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce