Annonce
Aabenraa

SønderjyskE-formand: Spillerne holder sig forhåbentlig i gang

SønderjyskE's foreløbig sidste kamp var 8. marts på hjemmebane mod Hadsten - en kamp, der blev spillet uden tilskuere. Arkivfoto: Claus Thorsted
Alle SønderjyskE-spillere er sendt hjem, så koncernen kan få del i hjælpepakke, men det betyder så også, at der ikke kan stilles krav til dem.

Aabenraa: Det kribler helt sikkert i både nuværende cheftræner Olivera Kecman og den kommende, Peter Nielsen, for at sikre sig, at spillerne holder sig i gang.

Men de kan godt glemme det. For da hele SønderjyskE-koncernen bortset fra et nødberedskab blev sendt hjem 20. marts, så blev de sendt hjem med besked om ikke at måtte arbejde. Det var kravet for at kunne få del i den hjælpepakke, der omfatter lønkompensation.

- Jeg kan da ikke forestille mig andet end, at spillerne sørger for noget selvtræning i dagligstuen eller tager en løbetur, men det er ikke noget, vi kan kræve af dem, siger SønderjyskE-formand Hans Henrik Damgaard, der derfor også er den eneste, der må udtale sig til pressen - fordi det betragtes som arbejde, hvis en træner eller spiller gør det.

Annonce

Afgørelse senest 20. april

  • Dansk Håndbold Forbunds udvalg for professionel håndbold meldte torsdag ud, at man på opfordring fra klubberne senest 20. april træffer en afgørelse om, hvad der skal ske med den indeværende sæson.
  • - Det kan dog være tidligere, hvis regeringen inden melder noget klart ud om rammerne for at udøve håndbold, lyder det i en pressemeddelelse fra DHF.
  • SønderjyskE Damehåndbold ligger med tre kampe tilbage af grundspillet på tredjepladsen i 1. division med udsigt til herefter at skulle spille kvalifikationskampe mod Ringkøbing Håndbold.

Det er lidt tomt

Håndbold-Danmark krydser stadig fingre for, at det på en eller anden måde vil kunne lade sig gøre at spille sæsonen færdig i ligaen og 1. division - alle andre rækker er afgjort ud fra stillingen, da landet lukkede ned.

- For os i SønderjyskE Damehåndbold betyder det måske ikke så meget, men det gør det jo overordnet set - for ligaklubberne er der rigtigt meget på spil - og vi er jo derhenne nu, at vi er begyndt at hige efter selv kampe uden tilskuere, siger Hans Henrik Damgaard, der nok taler på manges vegne, når han siger:

- Kampen mod coronaen kommer naturligvis først. Den skal der tages hånd om og bruges ressourcer på, men det er da lidt tomt uden håndbold. Ja, uden sport i det hele taget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pseudo-oplukning af grænsen: Det er kun lidt bedre end ingenting

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce