Annonce
SønderjyskE

SønderjyskE-forsvarer efter målfest: - Lige nu føles det som et 0-3-nederlag

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var ikke tilfreds med, hvordan hans hold reagerede på at komme foran 3-2. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Stefan Gartenmann var frustreret i minutterne efter SønderjyskE’s kamp mod Silkeborg. Cheftræner Glen Riddersholm kunne både finde positive og negative ting.

SønderjyskE: Forsvarsspillere sprudler sjældent af lykke efter en målfest, hvor begge hold har bidraget til festlighederne.

Heller ikke Stefan Gartenmann efter 3-3-kampen i Silkeborg.

- Lige nu føles det mest som et 0-3-nederlag. Det er frustrerende, fortalte forsvarsspilleren efter kampen.

- Som forsvarer er det slemt. Det er uacceptabelt.

- Vi mangler noget fandenivoldskhed.

Gartenmann peger på, at det ikke kun var i forsvarskæden, men også længere fremme på banen at SønderjyskE lavede fejl.

- Det starter, når vi selv har bolden. Alle skal være der 100 procent i duellerne og løbe hjem for hver en pris, sagde han.

Ronnie Schwartz viste sin erfaring og scorede alle Silkeborgs tre mål.

- Han er en snu angriber, som ved, hvor bolden kommer. Er man der ikke i det splitsekund, så bliver man straffet, sagde Gartenmann.

Annonce

Vi kan takke os selv

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm hæftede sig ved, at hans hold var i kontrol i store dele af kampen.

- Når bolden er i åbent spil, har vi god kontrol, og vi har mange afleveringer. Vi rammer hinanden præcist, vi kreerer chancer, scorer mål og slår tilbage to gange, sagde han.

På dødboldene er der til gengæld plads til forbedring, mente han.

- Vi må også erkende, at vores defensiv på dødbolde bliver udslagsgivende.

Cheftræneren var utilfreds med, hvordan SønderjyskE spillede, da holdet var foran 3-2.

- Vi viser stor moral og udnytter det moment, vi har, til at komme foran. Derfra spiller vi for meget på at få klokken op på 93 frem for at fastholde momentet, sagde han.

- Uden at have set kampen igennem igen er det min følelse, at det er vores spil med bolden, der går galt. Vi får ikke udnyttet at Silkeborg er slidte og trætte. Det giver nogle lette boldtab, og så har de en knivskarp angriber, som lige mod os fik hul på bylden.

- Resultatet ærgrer jeg mig over, fordi vi kun kan takke os selv for, at vi ikke fik de tre point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce