Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-forsvarer indstiller karrieren

Marc Pedersen har spillet sin sidste kamp for SønderjyskE. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Marc Pedersen opgiver at kæmpe mere med det knæ, der har holdt ham væk fra fodbold i halvandet år, og indstiller karrieren. Han får nu en ny rolle i SønderjyskE.
Annonce

Fodbold: Han var egentlig på vej tilbage, indtil han blev ramt af et tilbagefald.

En forværring af tilstanden i det knæ, der har forvoldt Marc Pedersen så store problemer og smerter, siden han blev korsbåndsskadet mod AC Horsens i april sidste år.

SønderjyskE-forsvareren er blevet opereret i knæet tre gange, men nu har han erkendt, at knæet ikke kommer i form til superligafodbold igen. 31-årige Marc Pedersen har besluttet at indstille karrieren, skriver SønderjyskE på sin hjemmeside.

– Det er vemodigt, at det nu er slut, men det er også en beslutning, som jeg efterhånden er blevet meget afklaret omkring. Jeg havde da ønsket, at jeg kunne spille en håndfuld år mere, men knæet har voldt mig store problemer, og der er ikke udsigt til, at det kan blive så godt igen, at jeg kan spille superligafodbold, så nu jeg valgt, at det skal være slut, siger han til hjemmesiden.

Annonce

Ny rolle

Marc Pedersen forlader dog ikke SønderjyskE. Han fortsætter i en rolle som dødboldstræner for både superligaholdet og hos akademiet, lige som han skal være en del af "team management-holdet" i SønderjyskE.

– Jeg har virkelig savnet fodbolden, mens jeg har siddet ude, og derfor er jeg også glad for, at jeg kan fortsætte i fodboldverdenen her i SønderjyskE. Det kribler i mig, når jeg ser holdet spille, og det har været frustrerende ikke at kunne hjælpe. Nu får jeg mulighed for at hjælpe til på træningsbanen som dødboldstræner, og den udfordring ser jeg rigtig meget frem til. Derudover venter der en række fodboldrelaterede opgaver sammen med Team management-holdet, og det glæder jeg mig også til at komme i gang med, siger han.

– Marc Pedersen er en kulturbærer, og han har i den grad lyseblåt blod i årene efter mange år i klubben. Han er et af de helt store navne i historiefortællingen om SønderjyskE, siger sportschef Hans Jørgen Haysen, der glæder sig over at holde Pedersen i klubben.

Marc Pedersen nåede i alt 124 kampe for SønderjyskE og scorede seks mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce