Annonce
Sport

Sønderjyske-forsvarer om defensiven: Helt uacceptabelt

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Forsvarsspilleren Stefan Gartenmann var alt andet end tilfreds med den defensive præstation i Silkeborg.

Sønderjyske-defensiven fik et slag, da mandskabet stod over for Silkeborg i 3F Superligaens sjette spillerunde.

Inden søndagens kamp havde sønderjyderne lukket fire mål ind i de første fem kampe, men silkeborgenserne havde held med at score tre gange mod Sønderjyske i en kamp, der endte 3-3.

Den defensive præstation irriterer Sønderjyske-lejren.

- Vi er meget frustrerede. Som forsvarsspiller er det endnu værre, når man lukker tre mål ind. Det er helt uacceptabelt. Det er noget, vi skal rette op på, siger forsvarsspilleren Stefan Gartenmann.

Sønderjyske-træner Glen Riddersholm mener også, at defensiven haltede.

- Vi havde på forhånd snakket om, at vi skulle vinde kampen via vores defensiv.

- Vi må bare erkende, at vores defensiv på dødboldene mod Silkeborg blev udslagsgivende, i forhold til at vi i sidste ende kun står med et point efter en kamp, hvor jeg synes, at vi var i kontrol, siger han.

Ifølge Stefan Gartenmann havde sønderjyderne ikke held med at holde sig til den gameplan, der var lagt.

- Først og fremmest startede det, når vi havde bolden. Vi blev bange for at holde os til konceptet, da vi kom foran.

- Det gjorde, at vi haltede rent defensivt. Generelt manglede vi fandenivoldskhed og den der følelse af, at man ofrer sit eget liv for at undgå, at modstanderen scorer, siger Stefan Gartenmann.

Forsvarsspilleren bliver igen bakket op af sin træner.

- Da vi var foran 3-2, spillede vi for meget efter at få stadionuret til at ramme de 93 minutter i stedet for at fastholde det initiativ, som vi blev givet, men også tog.

- Vi manglede modet, kvaliteten og overblikket de sidste ti minutter, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce