Annonce
Sport

SønderjyskE fortsætter kursen mod Final 4

SønderjyskE vandt igen, og ligner dermed mere og mere et hold, der skal deltage i Final 4. Arkivfoto: Niels Husted Ritzau/Scanpix

SønderjyskE: Det begynder for alvor at ligne, at første del af sæsonmålsætningen om kvalifikation til Final 4, der er en form for pokalturnering for de fire bedste hold i ligaen efter 16 runder, går i opfyldelse for SønderjyskE. Tirsdag aften var holdet et smut på Københavns Vestegn, hvor det blev til en smal sejr over Rødovre på 1-2.

Sejren blev grundlagt i første periode, hvor to omgange powerplay kastede to scoringer af sig. Først var det Josh Macdonald, der udnyttede, at Thomas Olsen fra Rødovre havde fået en udvisning.

Kort efter blev det 0-2, da Phil Lane udnyttede, at hjemmeholdets Andre Pison havde fået en udvisning.

Det var dog ikke kun gæsterne, der kunne udnytte at være i powerplay. Rødovre fik reduceret til 1-2 i starten af anden periode, da Anders Førster var ude og køle af efter en udvisning. Målet blev sat ind af Nikolaj Zorko.

Med sejren ligger SønderjyskE nummer tre i tabellen med tre runder til Final 4-invitationerne deles ud. Som om sejren over Rødovre ikke var nok, så smed Herlev, der er de nærmeste konkurrenter til Final 4, også point på hjemmebane mod Odense. Dermed har SønderjyskE fået skabt et hul på tre point ned til femtepladsen.

Kampen i tal

Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE 1-2 (0-2), (1-0), (0-0)

Mål: 0-1 Josh Macdonald ass. Anthony Nigro, Mike Little. 0-2 Phil Lane ass. Macgregor Sharp, Anthony Nigro. 1-2 Nikolaj Zorko ass. Steffen Nielsen, Nicklas Carlsen.

Udvisninger: Rødovre 8, SønderjyskE 7.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce