Annonce
Sønderjyske Ishockey

SønderjyskE-forward efter målfest: Vi skal stramme op i defensiven

SønderjyskEs Steffen Frank har ikke nogen favoritmodstander i det kommende slutspil. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Efter en vanvittig målfest i Frederikshavn, der endte med en sejr på 8-5 til SønderjyskE, skal hjemmeholdet have bedre styr på defensiven, når de to hold søndag mødes i Vojens. Med slutspillet lige om hjørnet er det godt med flere kampe på få dage mod de samme hold, siger en af holdets rutinerede kræfter.

Ishockey: Hvis isen er smeltet i Frederikshavn efter fredagens kamp mellem Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE, så kan det meget vel skyldes de to holds brandvarme angreb. Det endte nemlig med en sejr på hele 8-5 til gæsterne fra Vojens, hvor hele fem af de sønderjyske scoringer faldt i kampens sidste 20 minutter.

Optakt

Ishockey, Metalligaen

Søndag 15.00: SønderjyskE - Frederikshavn White Hawks

SønderjyskE: Holdets nye amerikaner, Matt Salhany, spiller sin første hjemmekamp i Frøs Arena i Vojens

JV tipper: 5-2

Rutinerede Steffen Frank scorede to af gæsternes mål i fredagens kamp, og han var da også godt tilfreds med holdets offensive indsats i det nordjyske.

- Det gik lige pludselig stærkt i tredje periode, hvor vi virkelig fik smag for at lave mål. Det giver god selvtillid til holdet, når vi laver så mange mål, siger den 31-årige forward.

Allerede søndag eftermiddag står de to hold igen over for hinanden, når Frederikshavn White Hawks gæster Vojens. Denne gang skulle det dog gerne blive til lidt færre mål, hvis det står til Steffen Frank.

- Der skal gerne strammes op nede bagi, og når der bliver det, er det heller ikke sikkert, vi laver otte mål. Frederikshavn kommer nok også til at tænke lidt mere defensivt, så det bliver nok ikke en 8-5-kamp i morgen.

Annonce

Forberedelse til slutspillet

Denne weekends to kampe mod Frederikshavn på under 48 timer er ikke det eneste dobbeltopgør, der venter SønderjyskE, inden slutspillet begynder. I de sidste to spillerunder af grundspillet, venter der nemlig to kampe i træk mod Rungsted, og det kan være med til at skærpe holdet frem mod de afgørende kampe, der venter lige om hjørnet.

- Vi har været vant til at møde Frederikshavn på den her måde i år, og sådan bliver kampene også i slutspillet, siger Steffen Frank og forsætter.

- Derfor er det måske meget rart, at vi spiller noget, der minder om playoffkampe i de sidste to uger af grundspillet, hvor vi spiller tirsdag, fredag og søndag, så dem der ikke har prøvet det før, kan få vænnet kroppen til det.

Annonce

Ingen favoritmodstander

Med blot fem kampe tilbage af grundspillet, er det begrænset, hvad SønderjyskE kan nå at hente af placeringer. Med en sejr i søndagens kamp over Frederikshavn, ligger Vojens-mandskabet lunt i svinget til at tage femtepladsen.


Alle hold i top fire er gode, og ligaen har generelt fået et rigtigt højt niveau. Hvis man spiller godt og spiller som et hold, så kan alle hold slå alle, så der er ikke nogen, jeg foretrækker overhovedet.

Steffen Frank, SønderjyskE


Med en god slutspurt og lidt held i sprøjten i de sidste kampe, kan de lyseblå også godt klemme sig ind i top fire. Det er dog ikke noget, som Steffen Frank bruger ret meget energi på at spekulere over.

- Vi går efter at ende så højt som muligt i tabellen, og så må vi se hvor vi ligger henne, når den sidste runde er spillet. De hold, vi står til at møde nu, er jo hold, som er favoritter til at gå hele vejen, så det bliver ikke nemt.

Lige nu er det mest sandsynlige nok, at I møder enten Aalborg eller Herning i slutspillet. Er der et af de hold, du fortrækker at møde?

- Nej, det er der ikke. Alle hold i top fire er gode, og ligaen har generelt fået et rigtigt højt niveau. Hvis man spiller godt og spiller som et hold, så kan alle hold slå alle, så der er ikke nogen, jeg foretrækker overhovedet, siger Steffen Frank.

SønderjyskE har lige nu syv og et halvt point op til Herning på fjerdepladsen med fem kampe tilbage af grundspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce