Annonce
SønderjyskE Ishockey

SønderjyskE har brug for en sejr

SønderjyskE-fansene trænger til noget at juble over efter fredagens nederlag på 2-3 mod Rungsted. Arkivfoto: Jacob Schultz

SØNDERJYSKE: Hjemmeholdet har brug for en sejr, når Rødovre kommer til Vojens tirsdag aften.

SønderjyskE er blot et enkelt point foran Rødovre i tabellen og har desuden blot to point ned til Herning på ottendepladsen.

Sønderjyderne har især brug for bedre præstationer fra holdets imports, der statistisk set ikke har imponeret. I et interview med Der Nordschleswiger forsvarer SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen dog klubbens udenlandske spillere.

- Eksempelvis har en spiller som Anthony Nigro kæmpet hårdt med skader, mens unge spillere som Josh McDonald og Phil Lane nu og da har vist, hvad de kan. Men de skal vænne sig til at være bærende spillere på et hold i Europa. Deres kunst er, at de skal ramme deres højeste niveau oftere. Udlændingene er ok kørende, og hos os er temaet mere, hvordan vi reagerer på modgang. Der skal spillerne lære at rykke og ikke bryde sammen, siger Klaus B. Rasmussen til mediet ifølge metalligaen.dk.

Tirsdag mod Rødovre får import-spillerne en ny mulighed for at markere sig. Kampen begynder klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Regionalt For abonnenter

Borgmestre raser over skrottede solcelle-planer for millioner: - Det er fuldstændig vanvittigt

Annonce