Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE har haft dialog med kvinde bag Haysen-sag

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
SønderjyskE lægger afstand til sin tidligere sportschef Hans Jørgen Haysen omkring den personalesag, der har kostet ham et lignende job i AGF.

Fodbold: SønderjyskE har haft en dialog med den kvinde, der har fremsendt en række sms'er til ledelsen i SønderjyskE og AGF.

Sms'erne var en korrespondance mellem kvinden og SønderjyskE's tidligere sportschef Hans Jørgen Haysen, og indholdet fik AGF til at droppe ansættelsen af Haysen som klubbens nye sportschef.

- SønderjyskE – ved marketingchef Kell Haugaard og administrerende direktør Klaus Rasmussen – modtog den 17. februar 2021 en henvendelse fra en tidligere medarbejder. AGF modtog efter vores oplysninger henvendelsen samme dag, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

- Samtidig rakte vi ud til vores tidligere medarbejder, og vi har efterfølgende haft en positiv dialog og endda et godt møde med hende. Hun har både skriftligt og mundtligt bedt om diskretion, og det ønske har vi naturligvis respekteret, lyder det.

SønderjyskE pointerer, at Haysen på tidspunktet for klubbens kendskab til sagen afviklede ferie og derfor havde afsluttet sit ansættelsesforhold i klubben, inden han efter planen skulle være tiltrådt i AGF.

- I SønderjyskE tager vi skarpt afstand fra chikane i en hver afskygning. Vi tolererer ikke diskrimination, og vi forlanger af alle vores medarbejdere, at de behandler hinanden ordentligt, lyder det fra klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Sydjylland

Onsdag kan sønderjysk restaurant genåbne for op til 50 gæster: - Det er en stor lettelse

Annonce