Annonce
Sønderjyske Ishockey

SønderjyskE har krammet på Rødovre: Det dufter af en hjemmesejr

Martin Eskildsen og holdkammeraterne har hentet tre sejre ud af lige så mange mulige i denne sæson, når modstanderen har heddet Rødovre. Og det har været særdeles målrigt. I de tre kampe har SønderjyskE lavet hele 19 mål. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Annonce

ISHOCKEY - SØNDERJYSKE: En mandfolkepræstation.

Det var slet og ret, hvad SønderjyskE leverede fredag aften i Herning, hvor et truende nederlag blev vendt til en sejr på 3-2 - og med til historie om den fine indsats hører faktisk, at cheftræner Mario Simioni i den kamp måtte undvære Matt Prapavessis, Anders Førster, Victor Rollin Carlsson, William Boysen, Daniel Nielsen og Patrick Galbraith.

Den slags giver moral, og det giver først og fremmest troen på, at de lyseblå endelig er ved at finde formen. De seneste fem kampe har kastet hele 13 point af sig, og det er jo ret godt, når der skal spilles Final4 i Aalborg i næste weekend.

Men søndag eftermiddag er der igen værdifulde ligapoint på spil, når Rødovre kommer på besøg. Umiddelbart ligner det en sejr til et formstærkt SønderjyskE-mandskab, der indtil videre i denne sæson virkelig har haft krammet på holdet fra hovedstaden.

Tre kampe mod Rødovre har kastet ni point af sig. I to af de tre kampe har SønderjyskE lavet hele otte mål, så måske er der en ny målfest i sigte?

SønderjyskE er lige nu nummer seks i ligaen, men holdet kan kravle op på femtepladsen søndag eftermiddag. Det kræver sejr over Rødovre, og så kræver det, at Frederikshavn ikke vinder hos topholdet Rungsted.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ja tak til øer - nej tak til lig

Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce