Annonce
Sport

SønderjyskE henter farlig amerikansk center

SønderjyskE's sportschef, Kim Lykkeskov, mener, at klubbens nye center kommer med et uforløst potentiale. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Annonce

Skridt for skridt begynder SønderjyskE's ishockeytrup til næste sæson at tage form.

Seneste tilføjelse er den 23-årige amerikaner Thaddeus James Moore (T. J. Moore), som klubben i en pressemeddelelse oplyser har underskrevet en kontrakt for en enkelt sæson.

Moore afsluttede i sidste sæson sin collegetid i Nordamerika, hvor han i de to sidste sæsoner var assisterende kaptajn.

Her viste centeren sig som en aldeles farlig herre, da han over fire sæsoner lavede 106 point i 133 NCAA-kampe.

- Han er en sulten, ung knægt, som vi har brugt meget tid på at scoute, og det, vi har hørt og set, gør, at han ligner det helt rigtige match, siger SønderjyskE ishockeys sportschef Kim Lykkeskov i pressemeddelelsen.

I sidste sæson blev det til 30 point i 36 kampe for T. J. Moore, der spillede for College of the Holy Cross, før han nåede at skrive sin første professionelle kontrakt med Norfolk Admirals i ECHL, der regnes som den tredjebedste liga i Nordamerika. Her bidrog han med fem point i otte kampe.

- T. J. er en højrefattet centerspiller, som også kan lave mål. Han kommer med en spændende pakke, men også et uforløst potentiale, som vi forhåbentlig kan være med til at få forløst, siger Kim Lykkeskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce