Annonce
Sport

SønderjyskE henter sin fjerde udlænding

SønderjyskE?s sportschef, Kim Lykkeskov, har hentet sin seneste forstærkning i Norge. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

SønderjyskE Ishockey skriver etårig kontrakt med canadiske Phillip Marinaccio, der kommer til Vojens efter et ophold i Norge.

TILGANG: SønderjyskE Ishockey er godt i gang med at sætte det hold, der skal rejse sønderjyderne efter nogle skuffende sæsoner, og mandag præsenterer SønderjyskE klubbens fjerde udlænding til den kommende sæson.

Det drejer sig om den 25-årige canadiske forward Phillip Marinaccio, der kommer til Vojens efter et år i norske Storhamar, hvor det dog kun blev til 11 kampe på grund af en skade undervejs.

- Phillip Marinaccio er en spændende spiller på flere måder. Han kan spille både wing og center, han læser spillet godt, og samtidigt har han også god fart i skøjterne. I Norge har han fået meget stor ros for sit talent og tilgang til ishockeyen, og vi kan se frem til at opleve en spiller, som kommer med en god samlet pakke. Han glæder sig til at spille for os, og jeg er overbevist om, at glæden bliver gensidig, siger sportschef Kim Lykkeskov i en pressemeddelelse.

Annonce

SønderjyskE's testkampe

15/8 hjemme mod Esbjerg17/8 ude mod Herning

21/8 ude mod Esbjerg

27/8 hjemme mod Lillehammer

31/8 hjemme mod Herning

7/9 ude mod Odense

14/9 sæsonstart i ligaen

Under otte udlændinge

SønderjyskE har i forvejen udlændingene Kyle Wharton, T. J. Moore og Matt Prapavessis på plads til den kommende sæson, men sportschefen forventer ikke, at udlændingeloftet på otte udenlandske spillere bliver fyldt op i den kommende sæson.

- Udgangspunktet er ikke, at vi skal have otte imports, når vi slutter sæsonen. Får vi otte, så får vi otte, men det er ikke udgangspunktet, fordi vi har fået en dansk målmand (Patrick Galbraith, red.) i nettet, at vi så automatisk får et gratis kort. Vi har stadig noget økonomi og et budget, vi skal overholde, siger Lykkeskov i et videointerview på klubbens hjemmeside.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Annonce