Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE henter ung amerikansk angriber

Haji Wright skal tage kampen i SønderjyskE op med Anders K. Jacobsen og Peter Christiansen.
22-årige Haji Wright, der har en fortid i blandt andet tyske Schalke 04, har underskrevet en toårig aftale.

SØNDERJYSKE: Schalke 04 og de amerikanske ungdomslandshold har set talentet, og forhåbentligt bliver det i SønderjyskE, at 22-årige Haji Wright for alvor får det forløst.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det var Schalke 04, der hentede ham til Europa, og han nåede også syv kampe i Bundesligaen, inden han i sidste sæson skiftede til VVV-Venlo i den hollandske Æresdivision, men endnu venter det helt store gennembrud, og sportschef Hans Jørgen Haysen tror på, at det kan komme i SønderjyskE.

Annonce

– Det er en spiller, der har haft nogle vanvittige forudsætninger, og som stadig har det, men han mangler det endelige gennembrud i en liga. Her har vi i flere sæsoner vist, at vi har været gode til at tage spillere ind, som man kan se kan en masse ting, men lige mangler den sidste kode til at knække det, før det kan komme ud i fuldt flor, og det er Haji Wright et godt eksempel på.

– Vi får en spiller, der har noget størrelse, og på den måde er han en anderledes angriber, end dem vi har i forvejen. Han skal tage konkurrencen op med Peter Christiansen og Anders K. Jacobsen, men han giver os også nogle andre strenge at kunne spille på i kraft af sin fysik og højde, hvilket har været vigtigt i profilen. Vi glæder os til at bygge på ham og udvikle ham yderligere i vores setup, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Stor og stærk

Haji Wright har første træningsdag med SønderjyskE mandag formiddag, og han glæder sig til at komme i gang i sin nye klub.

– Selvom jeg kun er 22 år, har jeg spillet mange år i Europa. Blandt andet i Bundesligaen og Æresdivisionen. Det har jeg lært rigtig meget af, og jeg vil tage alle mine erfaringer med til min tid i SønderjyskE.

– Jeg er en stor og stærk fodboldspiller. Derudover har jeg en fin teknik, mens jeg er god til at afslutte, når jeg får chancen foran mål. Derudover har jeg en masse energi på banen, og jeg er en meget dedikeret spiller.

– Jeg har mange mål med mit ophold i SønderjyskE. Først og fremmest skal vi vinde en masse kampe, men jeg vil også vinde nogle trofæer med klubben. Derudover vil jeg score en masse mål, så jeg kan hjælpe holdet til det, siger den nye angriber.

Haji Wright har spillet 50 ungdomslandskampe for USA – senest for U23-landsholdet i 2019.

Amerikaneren har fået en toårig kontrakt med option på yderligere et år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Det er ret forudsigeligt, at Team Esbjerg måtte lade livet

Annonce