Annonce
Aabenraa

SønderjyskE henter ungt stregtalent

19-årige Alberte Kristensen skifter fynske DHG ud med SønderjyskE Damehåndbold på en to-årig aftale. Privatfoto
Den unge fynbo Alberte Kristensen har lavet en to-årig aftale med SønderjyskE Damehåndbold og skal tage kampen op på stregen.
Annonce

Aabenraa: SønderjyskE Damehåndbold har fundet endnu en spiller, der skal tage de hårde kampe inde på stregen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 19-årige Alberte Kristensen, der senest har spillet for DHG, har lavet en to-årig aftale, og sportschef og cheftræner Peter Nielsen glæder sig over, at han fremover kan råde over den unge og stærke stregspiller.

- Hun er endnu én af de unge spillere, som vi har mødt i sidste sæson, og hun kan virkelig fighte og slås for holdet. Vi får en spiller, der synes, det er fedt at spille hårdt, og hun forstår at skabe respekt omkring sig selv i det defensive, fortæller Peter Nielsen i pressemeddelelsen.

- Hun er meget dygtig til at sætte screeninger ind og skabe plads til sig selv og holdkammeraterne, og da hun angrebsmæssigt er en anden type end Camilla Aastrup, kan vi bygge spillet lidt forskelligt op i forhold til, hvem vi har på stregen, uddyber han.

Annonce

Farvel til Fyn

- Hun flytter til Aabenraa de næste to år for at give håndbolden fuld fokus, så vi får en spiller, som vil det hundrede procent, og det er en god forudsætning for, at det vil lykkes, siger Peter Nielsen.

Alberte Kristensen glæder sig til at komme til SønderjyskE og Aabenraa.

- Jeg har valgt SønderjyskE, fordi det nye setup lyder tiltrækkende, og holdet har ambitioner og et godt træningsmiljø. Det er en ung og spændende trup, og jeg vil hurtigt kunne glide ind på holdet, hvor der er mange jævnaldrende. Jeg glæder mig til at flytte til Aabenraa og møde alle de nye mennesker, og jeg glæder mig til at komme i gang med at spille for SønderjyskE i næste sæson, siger Alberte Kristensen.

Fakta

Navn: Alberte Andrea Kristensen.

Position: Stregspiller.

Alder: 19 år.

Tidligere klubber: Otterup, Odense Håndbold og DHG.


Det er en ung og spændende trup, og jeg vil hurtigt kunne glide ind på holdet, hvor der er mange jævnaldrende

Alberte Kristensen, ny SønderjyskE-spiller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Kolding For abonnenter

SF-kolleger husker tilbage: Allerede i 1993 var Villy Søvndal klar til at blive borgmester

Annonce