Annonce
SønderjyskE Ishockey

SønderjyskE Ishockey præsenterer jubelregnskab

Fans af SønderjyskE's ishockeyhold kan glæde sig over, at økonomien er strålende. Foto: Jacob Schultz
Ishockeyafdelingen i SønderjyskE har præsenteret årsregnskabet for 2018/2019. Resultatet er et overskud på knap 700.000 kroner.

SønderjyskE: Overskud og solid egenkapital.

Når SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen skal kommentere det regnskab, ishockeydelen i forretningen har præsenteret, er det med smil på læben og armene over hovedet.

SønderjyskE Ishockey kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et overskud på 677.000 kroner. Året forinden var resultatet 402.000 kroner i plus.

Det gode resultat kommer efter en sæson, hvor meldingen ellers var, at SønderjyskE skulle genopbygge. Målsætningen var blot at ende i top seks. Med sølvmedaljer blev målsætningen mere end indfriet.

"Der er i den grad grobund for optimisme med fremtidsbrillerne på," skriver klubben i sin ledelsesberetning i årsrapporten.

- Det var et turnaround-år sportsligt. Vi er superglade for, at vi også evner at gøre det godt regnskabsmæssigt, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

- Der kan ryge meget til bonusser, men vi viser et godt og stabilt resultat.

Annonce

På rette kurs

Egenkapitalen er på 2,5 millioner kroner, og den polstring kan komme klubben til gode i svære tider.

- Vi kan tage nogle beslutninger, hvis vi føler, at det driller i maskinen, siger Klaus Rasmussen.

Han glæder sig over, at fremtidsudsigterne er gode.

- Der er ikke noget, der tyder på, at vi ikke er på samme kurs igen næste år. Vi har en god, stabil økonomi, siger direktøren.

- Vi har en sund forretning, der nyder godt af interesse fra fans og sponsorer.

Mandag blev det offentliggjort, at Continental Cup-finalen, hvor SønderjyskE er et af fire deltagende hold, skal spilles i Vojens i januar.

- Det er yderst glædeligt. Nu skal vi spille og afholde den første europæiske finale på dansk grund, siger Klaus Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Annonce