Annonce
Sport

SønderjyskE kan stille med stærkeste hold mod FCK

SønderjyskE-træner Claus Nørgaard kan vende tilbage til sin idealopstilling, efter Simon Poulsen igen er blevet klarmeldt. Foto: Anders Kjærbye, Scanpix

Simon Poulsen er klar igen, og Mikael Uhre slap uden mén fra et vrid i anklen.

Annonce

HADERSLEV: SønderjyskE-træner Claus Nørgaard har brug for alle gode kræfter, når sønderjyderne lørdag aften møder FC København i Parken, og med mindre der sker ulykker til fredagstræningen, kan cheftræneren også stille med sin idealopstilling.

Simon Poulsen har bøvlet med den ene læg og sad over i Lyngby i sidste weekend, men venstrebacken er igen klar til kamp.

- Han har trænet med i denne uge. Vi har passet lidt på ham, så han er i spil igen. Til gengæld gik Nicholas Marfelt ud fra træningen. Han landede lidt uheldigt ned på hovedet den anden dag, så han er lidt øm og lidt spændt i hovedet, siger Claus Nørgaard.

SønderjyskE-træneren kan også glæde sig over, at Mikael Uhre ikke har mærket noget til det vrid i anklen, han fik i Lyngby-kampen.

- Han fik et kæmpe vrid, men det har ikke hæmmet ham siden. Han har trænet fuldt med i hele ugen. Foden var ellers drejet helt rundt, og jeg forstår ikke, at han ikke har haft større gener af det.

Annonce

Stor konkurrence

Skadessituationen betyder, at Claus Nørgaard igen kan vende tilbage til sin idealopstilling, hvor start-11 var uændret i sæsonens fire første kampe.

På midtbanen er der efterhånden stor konkurrence, efter Emil Scheel er begyndt at banke på til en startplads, og Eggert Jonsson er også ved at være helt klar igen, efter en hovedskade satte ham ud af spillet i den sidste træningskamp mod EfB.

- Eggert er ude over de seks uger nu, hvor han ikke måtte indgå i kontaktsport, så han bør melde sig ind nu i forhold til at være en del af truppen. Han har trænet fuldt med i denne uge for første gang. Han kan godt være med i truppen mod FCK, men han ikke klar til at starte inde endnu, siger SønderjyskE-træneren.

Annonce
Annonce
Hall of Fame For abonnenter

Wilson Kipketer satte verdensrekorder for Danmark: Da han ankom var han ensom, fik hjemve og ville ikke træne i regnvejr

Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce