Annonce
Sønderborg

Sønderjyske kunder tester Nærboks

Karsten Hansen, salgschef i Brugsforeningen for Als og Sundeved, glæder sig over at være blandt de første til at tilbyde kunderne Nærboks. PR-foto

Als: Nethandlen eksploderer, og danskerne efterlyser hurtige løsninger, når de skal hente deres pakke. Brugsforeningen for Als og Sundeved er derfor ved at teste de nye Nærboks Pakkebokse.

-Vi er rigtig glade for at være med i Nærboks projektet, da det er en naturlig del af vores forretningsudvikling at sikre de bedste fremtidige muligheder for vores kunder – også når det gælder pakkeafhentning, fortæller Karsten Hansen, salgschef i Brugsforeningen for Als og Sundeved, i en pressemeddelelse.

Inden nærboksene bredes ud i hele landet, kan kunder og personale i testbutikkerne give deres mening til kende.

-Brugsforeningen stiller jo ikke kun lokationer til rådighed for os – de er også med til at danne et samlet, solidt fundament for, at vi kan få så mange erfaringer med Nærboksene som overhovedet muligt, inden vi ruller ud i resten af Danmark, siger Allan Kaczmarek, CEO i Sønderborg-virksomheden, SwipBox – som er en af virksomhederne bag Nærboksene.

Nærboksene er et samarbejde mellem PostNord og SwipBox.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce