Annonce
Navne

Sønderjyske Lena leder 450 medlemmer fordelt over hele Danmark

Lena L. Schrøder er opvokset i Rødekro, men flyttede senere til Aabenraa hvor hun bl.a. gik i gymnasiet. Herefter fik hun en elevstilling hos Danfoss og tog samtidigt business-uddannelsen på College Syd i Sønderborg. Foto: JCI Danmark
Lena L. Schrøder fra Aabenraa tiltrådte 1. januar som ny nationalpræsident for netværksorganisationen JCI Danmark - en afdeling af Junior Chambers International.
Annonce

- Jamen jeg er spændt – det bliver så vildt, fortæller 37-årige Lena L. Schrøder om det nye job som nationalpræsident for netværksorganisationen JCI Danmark.

Lena L. Schrøder siden 2011 har været medlem af først JCI Aabenraa og siden den lokale JCI afdeling i Sønderborg.

- Det er en kæmpe ære at få lov til at lede en organisation med så stolte traditioner og stort fokus på at udvikle unge over hele verden – især her i Sønderjylland, siger Lena L. Schrøder.

JCI Aabenraa og JCI Sønderborg er en del af JCI Danmark, som igen hører under den store internationale organisation JCI, som står for Junior Chamber International. Organisationen har på verdensplan mere end 150.000 medlemmer i alderen 18-40 år fordelt i over 100 lande. Af tidligere prominente JCI-medlemmer kan bl.a. nævnes John F. Kennedy og Bill Clinton, og fra Danmark bl.a. Poul Schlüter og Anders Fogh Rasmussen.

Lena L. Schrøder er opvokset i Rødekro, men flyttede senere til Aabenraa hvor hun bl.a. gik i gymnasiet. Herefter fik hun en elevstilling hos Danfoss og tog samtidigt business-uddannelsen på College Syd i Sønderborg.

Ved siden af det nye ansvar som Nationalpræsident, er Lena L. Schrøder ansat hos Danfoss i Nordborg, hvor hun er ansvarlig for at få HR-afdelingens IT-systemer til at fungere optimalt, når Danfoss f.eks. opkøber virksomheder.


Det er en kæmpe ære at få lov til at lede en organisation med så stolte traditioner og stort fokus på at udvikle unge over hele verden – især her i Sønderjylland.

Lena L. Schrøder, nationalpræsident i JCI


Og Lena L. Schrøder kommer virkelig rundt i Sønderjylland. For med bopæl i Aabenraa, venner og JCI i Sønderborg og arbejdsplads i Nordborg, så bliver det til nogle kilometer på landevejen.

- Men det gør mig ikke noget. Jeg kører gerne til alt, så længe jeg bor tæt på min familie - det er det vigtigste for mig, siger Lena L. Schrøder.

Annonce

Endnu en familie i JCI

Lena L. Schrøder er et rigtigt familiemenneske, og samtidigt banker hendes hjerte for Sønderjylland og for at skabe noget, der gør gavn for andre. Muligheden for at kombinere dette, fandt hun i den lokale JCI-afdeling.

Hun har i sine 9 år som JCI-medlem blandt andet været med til at få JCI med i Kultur- og idrætsnatten i Sønderborg, Sønderborg Erhvervstræf og et år inviterede Lena hele JCI Danmark til Sønderborg for at overvære Sønderborg Ringridning.

Derudover har hun også arrangeret en debatkonkurrence, hvor deltagerne kunne skærpe deres evner inden for retorik og præsentationsteknik.

Junior Chambers Internation (JCI)

JCI er en international non-profit netværksorganisation for unge i alderen 18-40 år.

JCI blev stiftet i 1915 i St. Louis, USA af Henry Giessenbier Junior.
JCI har på verdensplan mere end 150.000 medlemmer i over 100 lande

JCI Danmark har 450 medlemmer (og 500 senior medlemmer) i Danmark fordelt på ca. 30 lokalafdelinger

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Regionalt

Coronasmitten tager endnu et dyk i hele landsdelen: Også antallet af indlagte daler

Annonce