Annonce
SønderjyskE

SønderjyskE måtte give Riddersholm en undskyldning for ydmygende slikreklame

Glen Riddersholm var langt fra tilfreds med at skulle bære en ydmygende slikreklame på sin jakke i en superligakamp mod Vejle. Arkivfoto: Scanpix
Glen Riddersholms rygmærke med reklame for bland selv-slik og et nederlag på 1-4 i Vejle var en de værste oplevelser i hans liv. SønderjyskE måtte siden give sin cheftræner en undskyldning.

SØNDERJYSKE: Glen Riddersholm havde allerede været afvisende over for idéen, men til SønderjyskE-kampen 7. april i Vejle stillede cheftræneren alligevel op med en reklame på ryggen af sin jakke, der reklamerede for bland selv-slik til 3,99 kroner per 100 gram.

Ikke lige det kompromis, SønderjyskE-træneren havde drømt om, og nu kalder han over for TV3 Sport oplevelsen for en af de værste i sit liv.

- Det er med afstand den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har haft som menneske. Jeg kommer ind på et stadion, hvor folk griner. Jeg møder en fjerdedommer, som har en kæk kommentar. Der er ikke rigtig meget (at tage med, red.) fra den kamp, så for mig handlede det om at komme ud hurtigst muligt. Jeg synes, at det var en af de værste oplevelser i mit liv, siger Glen Riddersholm.

Annonce

Sportschefen insisterede

Klubben øjnede en mulighed for ekstra indtjening ved at sælge det anderledes rygmærke med slik fra Fakta, men ikke bare blev cheftræneren gjort til nar på diverse sociale medier. SønderjyskE tabte også kampen med 1-4.

- Vi havde en snak 14 dage forinden, hvor jeg sagde, at det kommer ikke på tale, at man kommer sådan noget på min ryg, og lige pludselig finder man et kompromis, og jeg møder ind og afleverer min jakke til teammanageren og får det dér. Jeg ringer til Haysen (sportschef Hans Jørgen Haysen, red.) og siger, at det dér kommer jeg ikke til at stå i til kampen, siger Riddersholm.

Sportschefen overtalte træneren til at gøre det denne ene gang, og mere blev det ikke til.

- Jeg har fået en undskyldning, fortæller Riddersholm til TV3 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce