Annonce
SønderjyskE

SønderjyskE måtte give Riddersholm en undskyldning for ydmygende slikreklame

Glen Riddersholm var langt fra tilfreds med at skulle bære en ydmygende slikreklame på sin jakke i en superligakamp mod Vejle. Arkivfoto: Scanpix
Glen Riddersholms rygmærke med reklame for bland selv-slik og et nederlag på 1-4 i Vejle var en de værste oplevelser i hans liv. SønderjyskE måtte siden give sin cheftræner en undskyldning.

SØNDERJYSKE: Glen Riddersholm havde allerede været afvisende over for idéen, men til SønderjyskE-kampen 7. april i Vejle stillede cheftræneren alligevel op med en reklame på ryggen af sin jakke, der reklamerede for bland selv-slik til 3,99 kroner per 100 gram.

Ikke lige det kompromis, SønderjyskE-træneren havde drømt om, og nu kalder han over for TV3 Sport oplevelsen for en af de værste i sit liv.

- Det er med afstand den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har haft som menneske. Jeg kommer ind på et stadion, hvor folk griner. Jeg møder en fjerdedommer, som har en kæk kommentar. Der er ikke rigtig meget (at tage med, red.) fra den kamp, så for mig handlede det om at komme ud hurtigst muligt. Jeg synes, at det var en af de værste oplevelser i mit liv, siger Glen Riddersholm.

Annonce

Sportschefen insisterede

Klubben øjnede en mulighed for ekstra indtjening ved at sælge det anderledes rygmærke med slik fra Fakta, men ikke bare blev cheftræneren gjort til nar på diverse sociale medier. SønderjyskE tabte også kampen med 1-4.

- Vi havde en snak 14 dage forinden, hvor jeg sagde, at det kommer ikke på tale, at man kommer sådan noget på min ryg, og lige pludselig finder man et kompromis, og jeg møder ind og afleverer min jakke til teammanageren og får det dér. Jeg ringer til Haysen (sportschef Hans Jørgen Haysen, red.) og siger, at det dér kommer jeg ikke til at stå i til kampen, siger Riddersholm.

Sportschefen overtalte træneren til at gøre det denne ene gang, og mere blev det ikke til.

- Jeg har fået en undskyldning, fortæller Riddersholm til TV3 Sport.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Udskriv en dosis sund fornuft i en fart

Udeblivelser er et regulært problem i sundsvæsenet. Fordi det er spild af de trængte velfærdsressourcer, når både højt specialiseret personale og dyrt udstyr må vente forgæves på en patient, der ikke dukker op på det afsatte tidspunkt. Derfor er det helt og aldeles håbløst, at et ufleksibelt system tidligere på året betød, at en succes på Kolding Sygehus måtte lægges i graven. Succesen var et forsøg, der gav patienter med en henvisning mulighed for selv at booke en tid til skanning fremfor blot at få stukket systemets tid ud. Forsøget fik antallet af udeblivelser til at falde fra i gennemsnit 14 om ugen til fire. Det viste sig nemlig, at fleksibiliteten betalte sig. At det for patienterne gjorde en forskel. Helt banalt i form af muligheden for at kunne booke en tid, som passede ind med øvrige gøremål. Og sikkert også i form af øget ansvarlighed. En tid, man selv har booket, er svær at udeblive fra. Et sådant forsøg skulle selvfølgelig ikke bare fortsætte, men bredes ud. Ikke bare til andre afdelinger på Kolding Sygehus, men på alle sygehuse. Skulle man tro. Men sundhedsloven er firkantet, og den foreskriver, at patienter skal have en konkret tid i hånden tre dage efter henvisningen. Altså levner loven ikke plads til patientens egen booking. Derfor døde forsøget. Trods et resultat, der uomtvisteligt var positivt for både patienter og sundhedsvæsen. Region Syddanmark skubber på for at få lov til at genoptage forsøget. Ros for det. Forsøget er i sin essens et eksempel på et sundhedsvæsen, der er til for borgerne og ikke det omvendte. Det bør derfor være en formsag for Sundheds- og Ældreministeriet at finde en gangbar vej gennem egne regler og bureaukrati, så patienterne igen kan tages med i planlægningen. Sundhedsloven sikrer vigtige patientrettigheder. Det er godt, og historien viser, at det er nødvendigt. Men det er et sygt sundhedsvæsen, der kvæler gode tiltag i et stift bureaukrati. Må sundhedsministeren reagere hurtigt: Der er brug for en dosis sund fornuft i en fart.

112

Lastbiluheld med skinker: Vindmølletransport får 22 timers ufrivilligt ophold i Ribe

Danmark

Anden brøler fra myndighederne: Derfor må udskældt omskæringlæge fortsætte

Annonce