Annonce
SønderjyskE Ishockey

SønderjyskE møder bundholdet efter tre nederlag på stribe

SønderjyskE kunne juble en enkelt gang mod Herning, men da var kampen tabt. SønderjyskE får en ny mulighed for sejr mod Odense. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Det er ikke så skidt i SønderjyskE, som tre nederlag i tre kampe indikerer, mener forward Steffen Frank.
Annonce

SønderjyskE: Kigger man på de seneste tre kampe, er SønderjyskE isligaens mest formsvage hold. Ingen andre hold har tabt de seneste tre kampe. Men helt så grelt står det reelt ikke til, mener Steffen Frank. Han mener ikke, at de tre nederlag er udtryk for, at SønderjyskE har været det dårligst spillende hold mod både Aalborg, Frederikshavn og Herning.

- Frederikshavn har der været rigelig snak om. Den skulle bare i glemmebogen. Mod Aalborg på hjemmebane kunne det være gået begge veje, og vi spillede også godt i 40-45 minutter mod Herning, hvor vi ikke fik prikket den ind, siger forwarden, der dog er irriteret over, at holdet kun har hentet et enkelt point i tre kampe.

- Det er frustrerende, når vi taber flere i træk. Men det er positivt, at vi har spillet udmærket på nær mod Frederikshavn.

Annonce

Ny mand på holdet

Sidste gang, SønderjyskE mødte Odense, var i sæsonens anden kamp, og den blev tabt 2-1 på Fyn.

- Vi har rykket os en del siden. Vi tabte 2-1 til både Herning og Odense, men vi har fået gang i målscoringen siden. Og vi har lært hinanden lidt bedre at kende, siger Steffen Frank.

På trods af at Odense ligger sidst, har tabt seks af otte kampe og er det eneste hold, der er koblet af midten, kommer SønderjyskE ikke til at undervurdere sin modstander.

- Men Odense har også rykket sig. Det er et stærkt hold. Efter hvad jeg har hørt på vandrørene, har de også rykket sig, og det er et hold, man skal have respekt for.

I det seneste opgør mod Herning fik finske Konsta Mäkinen debut. Selvom han stadig er et meget nyt bekendtskab, mener Steffen Frank, at han bliver en gevinst for holdet.

- Han havde kun en enkelt morgentræning inden den kamp. Han er en mand med fart i skøjterne, men han er også aggressiv. Han kan sagtens gå ind i nærkampene. Nu har han været med til nogle ekstra træninger og lært systemet, og jeg synes, at han allerede nu har gjort et godt indtryk, fortæller forwarden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce