Annonce
Sport

SønderjyskE møder bundproppen

SønderjyskE slog søndag Herlev med 5-0. Tirsdag venter en ny mulighed for en storsejr. Foto: Jacob Schultz

SønderjyskE: Mario Simioni og hans spillere fandt hurtigt opskriften på sejr igen efter 0-2-nederlaget til Frederikshavn White Hawks i fredags.

Herlev Eagles blev sendt hjem med en afklapsning på 5-0.

Tirsdags venter endnu en mulighed for en storsejr for SønderjyskE, når Vojens-bussen kører til Hvidovre.

Hvidovre Fighters ligger sidst i rækken efter kun fire sejre i ordinær spilletid i 22 kampe. Til gengæld hiver de ofte modstanderen med i overtid. Syv gange har Hvidovre været i overtid i sæsonen, og kun SønderjyskE har spillet ud over de tre perioder lige så mange gange.

Hvidovre er inde i en dårlig periode og har tabt de seneste seks kampe, og det bør SønderjyskE udnytte til en sikker sejr - uden at det bliver nødvendigt at tage overtiden i brug. Det var det ikke sidste gang, de to hold mødtes. 27. oktober vandt SønderjyskE 3-0 i Vojens.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Kolding For abonnenter

Piger på Frørupskolen til ansat: - Jeg slår dig ihjel

Annonce