Annonce
Aabenraa

SønderjyskE mistede et skridt i topstriden

Leonora Demaj er indtil videre SønderjyskE's topscorer i denne sæson, men søndag aften blev det kun til et enkelt mål i udekampen mod Vendsyssel. Arkivfoto: Claus Thorsted
SønderjyskE tabte 24-17 i udekampen mod Vendsyssel Håndbold, der modsat gæsterne fik scoret på sine chancer og udnyttede ti minutters sønderjysk måltørke.

Sæby: SønderjyskE's håndboldkvinder kunne søndag aften have spillet sig op på en delt førsteplads i 1. division, men nu snuppede hjemmeholdet, Vendsyssel Håndbold, i stedet de to point og lagde sig sammen med Ringkøbing i spidsen for rækken.

Og gæsterne havde kun sig selv at takke for det.

- Vi dækker fremragende op hele kampen igennem, ligesom vi spiller os frem til masser af chancer. Men vi brænder mindst 10-12 100 procents chancer og er helt nede på en scoringsprocent på omkring 30. Og så vinder man altså ingen håndboldkampe, lød det fra en ærgerlig cheftræner Olivera Kecman efter nederlaget, der endte på 24-17.

Målforskellen var allerede ved pausen på syv mål, 15-8, selv om stillingen efter 20 minutter var 8-8.

- Vi laver 12 tekniske fejl i første halvleg, og det får de syv mål i træk på - de fem på kontra. Det er de ti minutter, der koster os, for i anden halvleg spiller vi jo også lige op med dem, forklarede cheftræneren.

Annonce

Kampen i tal

  • Vendsyssel Håndbold - SønderjyskE 24-17 (15-8)
  • Topscorere Vendsyssel: Mette Bejder 6, Christina Pedersen 5.
  • Mål, SønderjyskE: Helena Rut Örvarsdottir 4, Sofie Schelde-Rasmussen 3 (2), Caroline Rasmussen 2, Nina Bech 2, Louise Andresen 1, Rikke Hoffbeck 1, Camilla Aastrup 1, Sara Mitova 1, Ljubica Pavlovic 1, Leonora Demaj 1.
  • Udvisninger: Vendsyssel 4, SønderjyskE 4.
  • Tilskuertal: 550.

Topbrag venter på lørdag

Selv om kampen blev tabt på en kombination af uskarpe afslutninger og en god Elin Thorsteinsdottir i Vendsyssel-målet, så var det glædeligt, at sønderjyderne spillede sig frem til så mange åbne chancer, og så sørgede publikum også for, at det var en sjov kamp at spille.

Med 550 tilskuere var der udsolgt i Drinx Arena, som den gamle Syvstenhallen er blevet omdøbt til. For de, der er så gamle, at de kan huske Lyngsås storhedstid med koryfæer som Bente Thomsen og Lise-Lotte Lauridsen, så var det dér, vendelboerne i sæsonen 1987/88 spillede sig til DM-guld.

- Her var en helt fantastisk stemning, og der var virkelig opbakning. Publikum var bare med i det hele, roste Olivera Kecman, og hun håber nok i sit stille sind på, at hendes eget holds publikum kan frembringe bare tilnærmelsesvis den samme stemning i Arena Aabenraa på lørdag.

For nok mistede sønderjyderne et skridt søndag aften, men de kan indhente ikke så lidt af det tabte med en sejr på lørdag over rækkens nummer 1, liganedrykkerne fra Ringkøbing. De er trods alt stadig kun to point foran.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce