Annonce
Sport

Sønderjyske motocross-brødre er udtaget til landsholdet

Thomas Kjer Olsen og hans storebror Stefan Kjer Olsen skal repræsentere Danmark ved VM for hold. Foto: Alex Hodgkinson / Scanpix

Motocross: Brødrene Thomas Kjer Olsen og Stefan Kjer Olsen skal sammen med Bastian Bøgh Damm repræsentere Danmark til Motocross of Nations i Assen, Holland den 29. september.

Landstræner Emil Larsen, der har udtaget holdet, har haft et luksusproblem i udtagelsen.

- Det er et stærkt hold, vi stiller med, og vi glæder os til at komme til Holland og repræsentere Danmark. Det har som altid været svært at udvælge kørerne, men det ser jeg som et positivt problem og et tegn på, at vi har mange hurtigere kørere i Danmark, siger han i en pressemeddelelse.

Thomas Kjer Olsen ligger i øjeblikket nummer to i VM.

- Thomas Kjer Olsens præstationer i VM er fantastiske, og Stefan bidrager med en kæmpe stor erfaring, mens Bastian Bøgh Damm har vist fantastisk god form på det seneste, siger landstræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce