Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE ophæver kontrakt med målmand

Nikola Mirkovic fik syv kampe i SønderjyskE-trøjen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

Fodbold: Nikola Mirkovic er færdig i SønderjyskE. Mandag aften offentliggjorde klubben, at man er blevet enig med den 29-årige serbiske målmand om at ophæve kontrakten, der ellers løb indtil næste sommer.

Mirkovic kom til SønderjyskE i februar 2019, og dermed blev det til lidt over halvandet år i klubben. Han nåede at spille syv kampe. I et par opgør sidste efterår var han foretrukket over Sebastian Mielitz, men det fik hurtigt en ende, efter at han lavede et par store drop.

Siden har han kun spillet en enkelt gang, da han vogtede målet i den seneste sæsons sidste kamp mod Lyngby. I denne sæson har det været soleklart, at han har stået bag de to nye målmænd, Lawrence Thomas og Nicolai Flø.

– Vi har været meget glade for Nikola Mirkovic, der har været med til at skærpe konkurrencen på målmandsposten i den tid, han har været her, men han har ikke fået den spilletid, som han havde håbet på. Vi hentede to dygtige målmænd ind tidligt i sommerens transfervindue, og det har ikke gjort udsigten til spilletid bedre for Mirkovic, og vi har derfor ophævet kontrakten i fælles forståelse, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce