Annonce
Sønderjyske Ishockey

SønderjyskE-profil stopper karrieren: Skifter isen ud med en fast plads på bænken

SønderjyskE ishockey vandt søndag eftermiddag finalen i Continal Cup mod holdet Kra-Son, som kommer fra Krakow. Foto: Jacob Schultz
Anders Førster stopper sin aktive karriere og bliver assistenttræner i SønderjyskE Ishockey, hvor han har spillet de seneste seks sæsoner.

Når SønderjyskE's ishockeyfans vender tilbage til arenaen i Vojens, kommer de ikke til at se Anders Førster score mål.

Den 33-årige forward indstiller karrieren efter seks sæsoner i SønderjyskE.

Men tilhængerne kan stadig råbe hans navn og tiljuble ham, og han skal nok høre det, for han kommer til at stå på bænken ved siden af Mario Simioni.

Annonce

Førster fortsætter i klubben som assistenttræner. Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Førster har sagt ja til at bliver i klubben i en anden rolle.

- Han har altid leveret en dedikeret indsats i trøjen, og uden for banen er han vel efterhånden blevet mere sønderjyde end sjællænder, siger Klaus Rasmussen i pressemeddelelsen.

- Han kender klubben og kulturen, og han er en vellidt fyr i omklædningsrummet. Som spiller satte han en ære i at udføre det arbejde, som træneren bad om, og han har på den måde altid været trænerens forlængede arm. Vi er overbeviste om, at han besidder kvaliteterne, som en assistenttræner skal have, og jeg er sikker på, at Mario Simioni og Anders Førster bliver et godt makkerpar på trænerbænken.

Anders Førsters beslutning om at stoppe skyldes blandt andet skader.

- På den ene side er det utroligt hårdt at skulle stoppe ishockeykarrieren, men samtidig er det også utroligt spændende at skulle begynde på noget helt nyt. Jeg havde temmelig mange små skader sidste sæson, så da Klaus Rasmussen og Mario Simioni kom og spurgte, om det kunne have interesse, var det faktisk ikke så svært et valg. Jeg er utrolig glad og beæret over at få sådan en mulighed og blive lært op i sådan en fantastisk klub og under ledelse af Simioni, som er utrolig dygtig, siger Anders Førster i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce