Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

SønderjyskE-profil ude af første slutspilskamp

Skaden holder Jon Andersen ude på ubestemt tid. Arkivfoto: Ole Nielsen.
SønderjyskE må igen undvære højrebacken Jon Andersen, der har fået et tilbagefald i den fod, han brækkede tilbage i december.

Håndbold: Det er ikke meget håndbold, Jon Andersen har spillet i 2021.

Tilbage i december brækkede højrebacken foden, og nu må han igen se til fra sidelinjen, når SønderjyskE åbner slutspillet på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg søndag aften.

Optakt

Håndbold, herreligaen - slutspil

Søndag kl. 18: SønderjyskE - Bjerringbro-Silkeborg

SønderjyskE: Jon Andersen og Nikolai Vinther er skadet.

TV: TV2 Sport

JV tipper: 26-30

Egentlig var Andersen kommet problemfrit igennem sin genoptræning, men i hjemmekampen mod GOG den 17. marts mærkede han på ny smerte i foden. Det har nu vist sig at være en væskeansamling omkring det sted, hvor foden var brækket.

Annonce

- Vi tager det meget fra uge til uge, hvordan foden har det, men det går langsomt fremad. Fordi det er omkring det sted, hvor den var brækket, er man lidt ekstra forsigtig, fortæller Jon Andersen.

Bagspilleren håber, at han når at komme i kamp i slutspillet, men det er endnu for tidligt at spå om.

Værst tænkelig tidspunkt

At tilbagefaldet kommer netop nu, hvor slutspillet begynder for SønderjyskE, er en stor streg i regningen for Jon Andersen, der sammen med holdkammeraterne har haft slutspillet som sæsonens helt store mål.

- Det er jo det værst tænkelige tidspunkt. Det er nu, de sjove kampe kommer, og det hele skal afgøres, så det er bare super ærgerligt, siger højrebacken.

Jon Andersen er i gang med sin sidste sæson i SønderjyskE, inden han til sommer skifter til Frisch Auf Göppingen i den tyske bundesliga.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce