Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE rækker ud efter landsholdsspillere og DM-medaljer

Alec Smit kan få prominente holdkammerater i SønderjyskE, hvis klubben lykkes med en ny femårsplan, der skal danne grobund for at tiltrække landsholdsspillere. Foto: Ole Nielsen.
Annonce

SØNDERJYSKE: Efter snart et årti som midterhold, der ind i mellem tager del i slutspillet, sætter herrehåndboldholdet i SønderjyskE sig nye mål. Og det er den ambitiøse af slagsen.

Klubbens ledelse har udarbejdet en masterplan, der strækker sig over de kommende fem år. En plan, der skal give klubben et gevaldigt økonomisk løft og gøre holdet til semifinaleaspiranter. Desuden vil den have landsholdsspillere i truppen.

- Vi vil have fem millioner mere til lønbudgettet, hvilket vil give os et budget på 12,5 millioner. Det vil give os et spillerbudget på 10 millioner kroner, hvilket er omkring fire millioner mere end i dag, siger sportsdirektør Simon Lindhardt.

Klubben vil indgå aftaler med 25 såkaldte Masterplan-sponsorer, som alle vil binde sig til minimum tre sæsoner. Ifølge Simon Lindhardt er fire aftaler allerede på plads, inden planens offentliggørelse.

- Men det er vigtigt for mig at understrege, at Masterplan-sponsorerne ikke kan gøre det alene. Vi skal også have andre med, siger sportsdirektøren.

- Jeg kan mærke, når jeg er ude at tale med folk, at flere og flere gerne vil noget mere, siger Simon Lindhardt.

Og det mere skal altså være at løfte SønderjyskE økonomisk, så holdet både på og uden for banen bliver styrket til at tage kampen op mod topklubberne i dansk håndbold.

SønderjyskE ønsker at tiltrække og fastholde landsholdsspillere, så der altid er mindst to landsholdsspillere i truppen.

I løbet af den femårige periode vil klubben sikre sig, at både en talentchef og en assistenttræner kan komme på fuld tid.

Klubben har været i ligaen i ni sæsoner og kan i denne sæson kan komme i slutspillet for femte gang.

Du kan læse mere om SønderjyskE's Masterplan 2025 fredag morgen i JydskeVestkysten og på jv.dk/sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce