Annonce
Aabenraa

SønderjyskE ruster op: Henter talentfuld keeper på Fyn

Velkommen i klubben. SønderjyskE-træner og - sportschef Peter Nielsen har hentet målmand Alberte Stenderup Rasmussen til Aabenraa og SønderjyskE fra fynske Gudme. Foto: SønderjyskE
SønderjyskE Damehåndbold har skrevet kontrakt med målvogter Alberte Stenderup Rasmussen, der senest har spillet for Gudme HK.
Annonce

Aabenraa: SønderjyskE Damehåndbold har nu målmandsduoen på plads til den kommende sæson.

Tidligere har Johanne Bagger Graugaard forlænget sin kontrakt, og nu har klubben også lavet en toårig aftale med Alberte Stenderup Rasmussen, der senest har vogtet målet for Gudme HK, en af konkurrenterne i 1. division, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

SønderjyskE’s sportchef og cheftræner, Peter Nielsen, glæder sig over, at det er lykkedes at hente den 22-årige keeper til Aabenraa.

- Det er en målmand, vi kender fra kampene i 1. division, og vi har haft det svært mod hende, de gange vi har spillet over for hende. Vi får en målmand, som trods sin unge alder står med god ro, og som har et godt samarbejde med forsvaret. Hun har et godt blik for spillet, er hurtig til at få sat bolden i gang, og det passer godt til den måde, vi gerne vil spille på, siger Peter Nielsen

Alberte Stenderup Rasmussen ser frem til at møde ind i Arena Aabenraa efter sommerferien.

- Siden jeg var lille, har SønderjyskE for mig stået som en stærk klub, og jeg har altid glædet mig til at skulle møde holdet. Jeg ser derfor frem til at blive en del af det miljø, der er i klubben, siger Alberte Stenderup Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce