Annonce
SønderjyskE

SønderjyskE's målscorer: - Vi er for sløsede

SønderjyskE's målscorer var ikke tilfreds med, hvordan han og holdkammeraterne forvaltede boldbesiddelsen i slutningen af kampen. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
Mads Albæk scorede sit første mål i SønderjyskE-trøjen mod AaB. Han var ikke tilfreds med, hvordan han og holdkammeraterne brugte bolden.

SønderjyskE: Det kunne have været langt mere målrigt mellem SønderjyskE og AaB. Blandt andet fordi begge hold gav for mange chancer væk. Gæsternes nummer 90 var ikke tilfreds med, hvordan hans hold brugte bolden.

- Jeg kan blive lidt irriteret, når jeg ser, hvordan vi clearer bolde væk til sidst. Når der står 1-1, skal man måske tage vare på det ene point og se, om der ikke opstår muligheder. Vi giver alt for mange chancer væk i de sidste ti minutter. Vi er lidt for sløsede, og det skal vi lære af, sagde Mads Albæk efter kampen.

Han mener, at AaB havde læst, hvad SønderjyskE gerne ville, og derfor var det vanskeligt at få flow i spillet.

- AaB har kigget video, læst os lidt og lukker lidt af centralt for vores 8'ere, som gjorde det fantastisk mod Randers. Vi kan ikke forvente, at alle kampe forløber, som vi gerne vil. Vi bliver nødt til at omstille os nogle gange og måske spille lidt langt.

Annonce

Et fair kryds

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm gav udtryk for, at resultatet var fair, men han var også skuffet over ikke at køre hjem med en sejr.

- Krydset er meget sigende for kampen. Det var en kamp, hvor vi slog flot tilbage, efter vi kom bagud. Det havde vi ikke gjort i foråret, hvis vi var kommet bagud så sent i kampen. Vi har fire point for to kampe, og det er en rigtig god start på sæsonen. Men jeg er også skuffet over, at vi ikke vinder. Midtvejs i anden halvleg har vi to kæmpe chancer, lød det fra Riddersholm.

Han mente, at hans spillere var for umodne i nogle situationer.

- Der er en masse spillemæssige ting, jeg er utilfreds med. Kigger man på, hvor mange situationer vi får, hvor vi kan spille omstillinger, så er det decideret dårligt, at vi ikke kan konvertere det til afslutninger. Vi får bolden foræret og kan spille chancerne store. Vi bliver for hektiske og vil spille vinderbolde, og så får vi omstillinger imod os. Det er umodent på udebane mod AaB, som har haft en dårlig sæsonstart og skal frem for at jagte, sagde cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce