Annonce
forside

SønderjyskE's sæson i en nøddeskal

Fodbold, 1. Division, kvinder: SønderjyskE - VSK, Aarhus 1-1 (0-0)

Haderslev: Begge hold ender som de bageste i tabellen og rykker dermed ud.

Det betød dog ikke, at holdene ikke gav sig fuldt ud. Jævnbyrdigheden var udtalt, hvilket pauseresultatet også var et bevis på. I anden halvleg overtog hjemmeholdet styringen, og Freja Heisel fik scoret kampens første mål.

SønderjyskE forsvarede føringen i lang tid, men i de sidste minutter lykkedes det alligevel for gæsterne at udligne. - Det er bare vores sæson i en nøddeskal, sagde træner Kim Hansgaard efter kampen.

- Selv om opgøret er tæt på, vippede det heller ikke den gang til vores fordel, beklagede han sig.

Kim Hansgaard og holdet glæder sig til en frisk start til næste sæson, men først skal forårets sidste kamp overstås i næste uge. Modstanderen er Lyseng. vv

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce