x
Annonce
Sport

SønderjyskE: Skader giver unge chancen

SønderjyskE har i øjeblikket fire mand ude med skader, og de kommer ikke i spil indenfor den kommende uge. Arkivfoto: Jacob Schultz

I øjeblikket har SønderjyskE fire spillere ude med længerevarende skader. Og det har givet muligheden for flere af holdets yngste. Simioni mener, at fremtiden ser lys ud.

Optakt: I sidste uge kom det frem, at Frederik Bjerrum og hans brækkede kno må sidde på sidelinjen og se sine holdkammerater skøjte rundt på isen.

Men han er ikke eneste skadede spiller i SønderjyskE-truppen. Også Johannes Røgilds, Ronnie Brobak og Daniel Kønig Hansen er ude med skader.

Og alt tyder på, at de har måttet se til fra tribunen i et stykke tid.

Frederik Bjerrum og Daniel Kønig Hansen blev begge skadet, da SønderjyskE tabte til Esbjerg Energy for et par uger siden, mens Ronnie Brobak kom til skade for tre uger siden, og Johannes Røgilds er blevet skadet i en kamp for klubbens andethold.

Hvad de tre sidstnævnte fejler, ønsker cheftræner Mario Simioni ikke at oplyse, men det lader dog til, at alle fire atter kommer til at skøjte i Frøs Arena i den nærmeste fremtid.

- Jeg ved, at Daniel Kønig, Frederik Bjerrum og Johannes Røgilds formentlig vil skøjte i dag (torsdag red.), men der er ingen af de fire, der vil komme i kamp indenfor den kommende uge, fortæller cheftræneren.

Annonce

Optakt

Ishockey, ligaenLørdag kl. 16.00: SønderjyskE - Hvidovre

Spilles i: Frøs Arena

JV tipper: 3-2

Unge spillere får chancen

Men der er som bekendt ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og dette gælder også i SønderjyskE.

- Det har været godt for de unge spillere at få mulighed for at spille regelmæssigt. Det har været en positiv oplevelse, og det har også åbnet mine øjne for nogle af de unge spillere, og hvad de kan byde på. Man siger, at solen altid skinner over skyerne, og det er meget passende her. De unge har vist, at de kan og vil blive kommende SønderjyskE-spillere, fortæller Mario Simioni.

Fraværet af flere spillere har end ikke betydet et større udsving i resultaterne. Selvom SønderjyskE ikke vader i lutter sejre, så har de lyseblå faktisk hentet point i sine seneste syv kampe.

- Det er for mig tegn på kontinuitet. Jeg vil mene, at holdet har spillet exceptionelt godt i vores seneste to kampe, og det er, hvad der er vigtigt for mig, og det er i mine øjne godt gået, siger Simioni.

Lørdag kan SønderjyskE fortsætte pointhøsten, når Hvidovre gæster Frøs Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce