Annonce
Sønderjyske Ishockey

SønderjyskE skal bare gøre som sidst - med undtagelse af de sidste 16 minutter

Brendan Harms er noteret for fem mål og 12 assists i sæsonen. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Annonce

Ishockey: Et svingende SønderjyskE-hold begiver sig tirsdag mod nord for at spille sin 20. kamp i sæsonen. SønderjyskE, som på fjerdepladsen er placeret som det bedste af ligaens midterhold, har i de seneste seks kampe vundet tre og tabt tre.

Tirsdagens modstander er Frederikshavn, som har hentet to knebne sejre i de seneste to kampe. Inden da havde holdet ikke vundet en kamp i næsten fire uger - de første 24 dage i oktober bød på fire nederlag og en aflyst kamp mod Rungsted. Rungsted-kampen blev aflyst, fordi Nordjylland var afspærret og lukket ned på grund af risiko for coronasmitte.

For en måned siden mødtes SønderjyskE og Frederikshavn to gange på tre dage. Der er både positive ting og negative ting at tænke tilbage på for SønderjyskE. På plussiden er der kamp to, hvor SønderjyskE vandt 4-0, samt de første 44 minutter af den første kamp i Frederikshavn.

Netop den udekamp i Frederikshavn var spektakulær. SønderjyskE bragte sig foran 5-1 efter knap 43 minutter - blandt andet på tre lynscoringer i tredje periode. Derfra tog nordjyderne så over og scorede seks mål på 16 minutter - og vandt 7-5.

Med andre ord skal SønderjyskE altså bare gøre præcis som i de to seneste kampe mod Frederikshavn - med undtagelse af de sidste 16 minutter af første kamp.

Der er kampstart i Frederikshavn tirsdag klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce