Annonce
Sønderjyske Fodbold

Se højdepunkterne: SønderjyskE slår endelig OB og bliver i Superligaen

SønderjyskE er klar til endnu en sæson i Superligaen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE sikrede en ny sæson i Superligaen med en sjælden sejr mod OB.

SønderjyskE sikrede sig en ny sæson i Superligaen, da klubben søndag slog OB med 2-0 på hjemmebane i nedrykningsspillet.

Med fire runder tilbage af sæsonen kan Lyngby således ikke længere hente SønderjyskE, der har 13 point mere end det sjællandske mandskab.

Samtidig lykkedes det også endelig for SønderjyskE at besejre OB igen. Det var ikke sket siden slutningen af april 2018.

Svenske Emil Holm brød den negative stime for Sønderjyske med et flot langskudsmål i anden halvleg, hvor også det andet mål faldt.

Se højdepunkterne fra kampen herunder (artiklen fortsætter under videoen).

Trods nederlaget har OB fin afstand til bunden. Der er syv point ned til Lyngby og 12 point tilbage at spille om.

Allerede tidligt i opgøret stod det klart, at der trods sikker afstand til nedrykningsstregen ikke blev gamblet hos nogen af holdene, der begge stillede op med fem forsvarsspillere.

Spillet var langsomt, og der var ikke villighed til at skabe overtal i nærheden af modstanderens felt hos hverken SønderjyskE eller OB.

Derfor opstod der heller ikke en eneste stor chance i de første 45 minutter, hvor OB-angriberen Bashkim Kadrii havde det bedste forsøg fra kanten af feltet.

Til gengæld ændrede kampen fuldstændig karakter efter pausen.

Begge hold havde store chancer i de indledende minutter, men det var først efter en times spil, at et forrygende langskud fra den svenske forsvarsspiller Emil Holm strøg i mål til sønderjysk føring.

Efterfølgende formåede OB at lægge et solidt pres.

Otte minutter før tid fik udeholdet også skovlet bolden i mål efter et hjørnespark. Men dommer Jakob Kehlet underkendte scoringen for et frispark i en klump af spillere.

SønderjyskE red stormen af, og i overtiden lukkede Emil Frederiksen kampen, da han med en afslutning fra venstre side af feltet scorede til 2-0.


/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Gode coronanyheder - smitten falder drastisk i flere pressede kommuner

Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce