Annonce
Sønderjyske Ishockey

SønderjyskE-sportschef: Det er noget af et scoop

Sportschef Kim Lykkeskov, der også skal være assistenttræner i den kommende sæson, er meget tilfreds med tilgangen af canadiske Matt Papavessis. Arkivfoto
Annonce

I forrige sæson spillede Matt Prapavessis sin første sæson i Danmark. Her blev det til DM sølvmedaljer og en plads på sæsonens prestigefyldte All Star Team 2019, men nu er han tilbage i SønderjyskE.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Og sportschef Kim Lykkeskov er meget tilfreds med signingen af den canadiske backprofil.

- Vi var egentlig på plads med truppen til sæsonstarten. Vi har virkelig vendt og drejet på alle knapper i klubkassen, og når man får mulighed for at få en klassespiller som Matt Papavessis til rådighed på holdkortet, skal man altså slå til med det samme. Uden at bruge for store ord, er det én af de signinger, vi i SønderjyskE godt tør kalde et scoop, siger Kim Lykkeskov.

- Matt er en god og hårdtarbejdende spiller, som har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Han er en spillende back, som er dejlig rolig med pucken. Samtidigt er han en såkaldt højre-fattet spiller. Dem er der ikke så mange af på markedet, og det giver os lidt ekstra muligheder, når vi spiller over – og undertalssituationerne.

Matt Prapavessis har bl.a. har spillet flere kampe i den nordamerikanske AHL-liga. Han har underskrevet en etårig kontrakt med SønderjyskE, og forventes at lande i Vojens sammen med familien senere i august.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce